Ludo zaljubljeni

Najpopularniji pjevač regije: 'Supruga mi je promijenila život'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Popularni pjevač progovorio je o odnosu sa suprugom i djecom!

Jedan od najpopularnijih pjevača regije, Željko Joksimović, ponovno će nastupiti u Zagrebu i to u KD Vatroslav Lisinski, a tvrdi da ga za Zagreb vežu jako lijepe uspomene. Nedavno je obnovio bračne zavjete sa suprugom Jovanom za koju tvrdi da je oplemenila njegov život.

Pogledaj i ovo Željko i Jovana Joksimović Kakva vila, kakva raskoš! Luksuz u kojem žive Željko i Jovana Joksimović teško je opisati, ovo velebno zdanje kupili su za 2,5 milijuna eura od prijatelja!

'Odnos s Jovanom poboljšao je sve druge aspekte mog života, pa i poslovne. Jovana je sjajna supruga, partnerica, majka, prijateljica, prava podrška, moja ljubav. Otkako se pojavila u mom životu, potpuno ga je oplemenila i promijenila u najboljem smislu', rekao je pjevač za Story.

Željko Joksimović predstavlja 'Balkan Bazaar' u Lisinskom 21. prosinca

Par je nedavno po drugi put izmijenio bračne zavjete, a u travnju ove godine dobili su i svoje prvo dijete - sina Kostu. 'Uživamo u svakom trenutku provedenim s njim, a promatrati ga kako napreduje pravo je zadovoljstvo. Promijenila nam se jutarnja rutina jer dan počinjemo dugim maženjem s Kostom, a završavamo kupanjem, smijehom i igranjem. Sve obaveze prilagođavamo tome da što više vremena provodimo s našim sinom koji je zaista neodoljiv', rekao je Joksimović.

Iz prvog braka ima kćer Minu, koja je ove godine postala punoljetna, a njihov odnos Željko je posebno ponosan. Cijeli intervju s poznatim pjevačem možete pročitati u tiskanom izdanju Storyja.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene