Ljeto još traje

I Bebek odmara na jahti - uživa u društvu mlađe supruge

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Omiljeni Bosanac Željko Bebek skuplja energije za nove glazbene izazove. Kao i mnoge svjetske zvijezde, i on voli odmarati na jahti.

Rock legenda 68-godišnji Željko Bebek s obitelji krstari svojom jahtom 'Pahuljica'. On i 34-godišnja supruga Ružica ove su godine proslavili svoju 11. godišnjicu braka, te su i dalje ludo zaljubljeni.

Pogledaj i ovo Željko Bebek i supruga Ružica - 3 Ljubav na prvi pogled Željko Bebek i njegova 34 godine mlađa supruga zaljubljeniji su no ikad, a njihova priča počela je baš kao u filmu!

>> Željko Bebek nije mogao suzdržati suze!

U njihovom braku sve funkcionira bez obzira na razliku u godinama, a kako u svakodnevnom životu tako i na odmoru svatko ima svoj zadatak na jahti i sve se zna. Cijela obitelj uživa u suncu i moru u Primoštenu, a posebno je zabavno njihovoj djeci 10–godišnjem sinu Zvonimira i 8–godišnjoj kćeri Katarini.

Bebek skuplja energije za nove radne izazove jer je nakon dvanaest godina pauze izdao novi album 'Kad poljubac pomiješaš sa vinom', a uskoro izlazi i novi spot za pjesmu 'Gdje sam bio'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene