Stanje je ozbiljno

JEDVA PRI SVIJESTI Otac Michaela Jacksona završio u bolnici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznati glazbeni menadžer Joe Jackson od ponedjeljka je u bolnici nakon što su liječnici tijekom pregleda otkrili visoku temperaturu i infekciju u prsima.

Otac pokojnog kraja popa Michaela Jackson, Joe Jackson, sve je lošije. 87-godišnji Jackson od ponedjeljka je u bolnici, kada su mu liječnici tijekom rutinskog pregleda otkrili visoku temperaturu od 40 Celzijevih stupnjeva. Nakon toga se uspostavilo da je Jacksonu nastala infekcija u prsima. Stanje je poprilično ozbiljno, Jackson je jedva pri svijesti, a ako uskoro ne dođe do stabilizacije postoji šansa da premine u bolnici, piše 'Radar Online'.

Pogledaj i ovo Paris Jackson Sve zbog slavnog oca Kao djevojčica morala se skrivati ispod bizarnih maski, a danas je odrasla u ljepoticu za kojom se svi okreću gdje god da se pojavi

Jacksonovo zdravsteno stanje pogoršalo se prošlo ljeto kada je pretrpio snažni srčani udar dok je u Brazilu slavio svoj rođendan. Od tada je imao stalnu zdravstvenu skrb, te je većinu vremena provodio u krevetu.

Podsjetimo, Joe je bio poznat kao menadžer svoje djece dok su bili u slavnom sastavu 'The Jackson 5', ali se i nakon raspada grupe brinuo o njihovim samostalnim karijerama. Tijekom 1980-ih počele su stizati optužbe na račun Joea kao oca. Naime, psihički i fizički je zlostavljao svoju djecu. Legendarni pjevač Michael Jackson priznao je da ga je otac od malih nogu zlostavljao i maltretirao, ali je uz to priznao da je očeva disciplina igrala veliku ulogu u njegovom uspjehu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene