Odličan izbor i razlog

Koja je to Zdravku Čoliću najdraža pjesma iz vlastitog repertoara?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni pjevač Zdravko Čolić otkrio je koju pjesmu iz vlastitog repertoara voli najviše i zašto.

Zdravko Čolić jedan je od najpoznatijih i najdugovječnijih pjevača na našim prostorima, te zasluženo nosi titulu regionalne legende. Na početku karijere, neko vrijeme se htio probiti i na europsko tržište te je tako postao Dravco i pjevao na njemačkom, ali onda je ipak shvatio da to nije ono što želi. Nedavno je tako otkrio da snima i novi album, koji će mu biti 15. po redu, te koja mu je najdraža pjesma iz vlastitog repertoara.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zdravko Čolić - 1 varaždin je gorio! Zdravko Čolić otkrio što misli o statusu miljenika žena: ''To je tako, rodiš se tako i onda ne možeš nikamo pobjeći''

'Najviše volim pjesmu 'Sinoć nisi bila tu' jer je to prva pjesma s kojom sam se izdvojio poslije rada u bendovima. S nostalgijom se sjećam raznih festivala iz tog perioda, mnoštvo autora koje je danas nemoguće okupiti na jednom mjestu. Naravno, tu je i hit 'Gori vatra' Kemala Montena. To je bio početak moje karijere, a već sam predstavljao tadašnju Jugoslaviju na Eurosongu', kazao je Čolić za srpski Hello.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene