Pomutila mu pamet

'Možda si jedna od najboljih koje sam vidio'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Vučica s Wall Streeta Margot Robbie potpuno je pomutila pamet Willu Smithu!

Barem tako tvrdi teaser trailer nove krimi komedije FOKUS u kojoj je on iskusni prevarant Nicky (Will Smith) koji je u stanju svakoga uvjeriti u štogod poželi, a ona njegova pripravnica Jess (Margot Robbie) koju podučava tajnama zanata.

Pogledaj i ovo Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Kakav odnos! Prvo sve demantirala pa priznala preljub, njegovi fanovi se nadaju da joj se "osvetio" sa seksi glumicom

Robbie Margot nema prirodno tako duge noge?

Zapravo, tajna je samo jedna prema Nickyju: Sve se svodi na skretanje pažnje. Mozak je spor i ne može pratiti više stvari u isto vrijeme. Zato ga cimni s jedne, a uzmi mu s druge strane. A upravo Jess cimnut će Nickyja tamo gdje je najtanji: dok se on sve više i više zaljubljuje u prelijepu plavušu počet će gubiti fokus i donositi vrlo riskatne odluke. 'Možda si jedna od najboljih koje sam vidio', poručio je  seksi prevarantici u filmu.

Režiseri i scenaristi filma FOKUS su Glenn Ficarra i John Requa (Zločesti Djed Mraz, Ta luda ljubav, O mačkama i psima), a ova napeta komedija s elementima krimića u kina dolazi krajem veljače 2015.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene