Zdravko i Zoran u problemima

IMOVINA POD ISTRAGOM Što sve znaju žene obitelji Mamić?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zbog afere braće Mamić na udaru istražitelja našla se brojna imovina njihove obitelji.

Uskokova istraga je pokrenuta zbog sumnje da je nizom nedjela braće Mamić i njihovih suosumnjičenika Dinamo oštećen za najmanje 117,8 milijuna kuna, a proračun za barem 12,2 milijuna kuna neobračunatog i neplaćenog poreza i prireza.

Pogledaj i ovo Zoran i Vanja Mamić a danas su bjegunci! Dani ponosa i slave braće Mamić: Prije 17 godina bili su glavne zvijezde događaja koji je okupio nogometnu elitu!

Na udaru istražitelja našle su se i žene obitelji Mamić. Afere je pošteđena samo Zdravkova prva supruga Nada jer u tom mladenačkom braku nije bilo mnogo za podijeliti, piše Gloria.

MAMIĆ NAKON IZLASKA Evo što je rekao o optužbama, zatvorskoj hrani...

Iako je Vanja Mamić već šest dugih godina bivša supruga sportskog direktora i trenera Dinama Zorana Mamića, USKOK istražuje i porijeklo dijela njezine imovine, piše Gloria. U to se ubraja i imovina koju je dobila nakon brakorazvodne parnice. Inače stomatologinja, Vanja se za Zorana udala kada je imala samo 22 godine, bila mu je podrška dok je gradio svoju nogometnu karijeru u Njemačkoj te odustala od svoje i posvetila se obitelji. Nakon što je saznala za suprugovu prevaru, odlučila se rastati, a nakon parnice pripao joj je dio zajedničke imovine u koji spadaju i dvije stambene zgrade u Njemačkoj. Danas s tom imovinom ne može raspolagati sve dok istraga ne završi u potpunosti, piše Gloria.

 

Život Zdravka Mamića promijenio se kada je 1994. upoznao svoju buduću drugu suprugu Marinu koja je u to doba radila kao tajnica u poduzeću Davora Šterna. U braku su dobili kći Luciju i Ivu, a s njima je često bio i sin Mario iz Zdravkovog prvog braka. Baš kao i Vanja, i Marina je svoj život posvetila brizi za obitelj i djecu. Život obitelji Mamić bio je na visokoj nozi – kuća u elitnom dijelu grada, skupi automobili, ljeti krstarenja na privatnoj jahti i brojna dodatna imovina - sve je to sada predmet istrage.

NA SLOBODI Braća Mamić i Damir Vrbanović izašli iz Remetinca

Cijela obitelj okupila se 2009. godine na krštenju Josipa – prvog sina Marija i Monike Mamić. Monika čije je djevojačko prezime Kravić proslavila se kao voditeljica, a 2008. rekla je sudbonosno da sinu Zdravka Mamića. I njihova imovina zanimljiva je istražiteljima.

Iako nosi prezime Mamić, druga supruga Zorana Mamića Ana ima najmanje razloga za brigu jer se njezino ime najmanje spominje u istrazi.

Ovo ljeto biti će burno za žene i muškarce obitelji Mamić. Što će biti sa svim stanovima, apartmanima i skupim automobilima znat će se nakon završetka istrage.

Više detalja pročitajte u tiskanom izdanju Glorie.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene