Kakav show

VIDEO Indira se tukla jastucima s I Bee, Mineom i Ellom!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Popularna emisija na Narodnom radiju, 'Glazbeni show Dalibora Petka', sinoć je imala svoje posljednje izdanje prije ljetne stanke, a petu sezonu svojim je gostovanjem zaključila Indira iz Colonije.

'Odlučili smo te ispratiti na odmor s novom pjesmom Feniks. Oduševljena sam s njome, kao da mi je prva u životu', rekla je Ira voditelju Petku, kojem je pomagala u vođenju emisije. Naime, pjevačica Colonije nije znala tko će ju od kolega dočekati u studiju ili putem telefonskog javljanja, ali pokazala se kao odlična domaćica.

Pogledaj i ovo Vera Svoboda i Jacques Houdek Vijest je mnoge pogodila Naši poznati opraštaju se od Vere Svobode: ''Ovakvu ću vas pamtiti, pozdravite mi Kiću...''

Petkom s petkom: Kauboji priredili iznenađenje – djevojčice igrale rukomet sa svojim idolima

'Sjećam se svega, svih gostovanja, i suza i smijeha. Bilo je puno lijepih stvari', kazala je Jelena Rozga koja je 5. sezonu popularnog showa otvorila svojim koncertom. S Indirom je dogovorila skorašnji izlazak, a Ira je obećala da će, ako postanu gladne, za svaki slučaj imati domaću kobasicu u torbici. U studiju su se ubrzo pojavili Begini, a kad su zasvirali na tamburama, Ira je rekla: 'E sad ne idemo doma do jutra'.

Mile Kekin svojoj je kolegici poslao čašu hladnog piva, a kad su u studio stigle I Bee, Minea i Ella, Indira se silno razveselila. 'Morate me zvati na neki vaš koncert, obavezno', naredila je svojim kolegicama. Vječnu dilemu koja je od njih prava dance kraljica, Petko je odlučio razriješiti na klasičan način – borbom jastucima.

Ivana Zaka, Indira je podučila kako mrdati bokovima, a za Davora Gopca dobila je posebnu ulogu – biti sexy novinarka. 'S kojom bi osobom volio zaglaviti u liftu', pitala je Indira, a Gobac ispalio: 'S najbogatijom Amerikankom, bez obzira kako izgleda'. 'A kakvo žensko donje rublje voliš', nastavila je Indira, a odgovor je bio: 'Volim posebno ono žensko donje rublje iz moje kolekcije', rekao je Gobac.

Najurnebesniji dio bio je kad se u studiju pojavio Davorin Bogović, a dva prepoznatljiva glasa dobili su poseban zadatak – razgovarati ozbiljno nakon što su udahnuli zrak iz balona ispunjenih helijem. 'Glazbeni show' u novoj se sezoni vraća koncertom Maje Šuput, 4. rujna. 'Obećavam pravi vatromet, prskalice, Božić i Novu godinu u jednom. Već se sada pripremam, bit će senzacionalno', poručila je Šuputica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene