Izgleda sjajno

Zašto je do sada skrivala ove obline?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Uma Thurman i nakon troje djece izgleda sjajno u svojim 40-tima. Sve je oduševila svojom haljinom boje fuksije koja joj je stajala kao salivena.

Na četvrtoj po redu amfAR Inspiration Gala svečanoj večeri u New Yokru, okupilo se mnogo zvijezda i poznatih dizajnera kako bi podržali humanitarni cilj.

Pogledaj i ovo Demi Rose (Foto: Instagram) Obline na izvol'te Instagram zvijezda zagolicala maštu obožavatelja dok je pozirala prekriženih nogu u tijesnoj haljini

43-godišnja glumica Uma Thurman zablistala je u prelijepoj haljini boje fuksije golih ramena koja je naglasila njezine obline i savršeni dekolte. Čim je zakoračila, sve je oduševila na crvenom tepihu!

>> Prošlo je tek dva mjeseca nakon poroda!

Slično je bilo i na nedavno održanom filmskom festivalu u Cannesu gdje se pojavila na zatvaranju u zlatnoj haljini koja je sve ostavila bez daha.

Uma je u vezi s poduzetnikom Arpadom Bussonom s kojim je dobila treće dijete, malenu djevojčicu.

Glumica iz braka s glumcem Ethanom Hawkeom ima trinaestogodišnju kćer Mayu i desetogodišnjeg Levona, a poduzetnik je u vezi s bivšom djevojkom, manekenkom Elle Macpherson dobio dva sina - 14-godišnjeg Arpada Flynna Alexandera i Aureliusa Cy Andreja (9).

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene