Ništa od Greya

Već je imao tjelohranitelja za silne obožavateljice... no odustao je!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Obožavateljice su se brzo ponadale, no glumac Charlie Hunnam odustao je od uloge Christiana Greya u visoko budžetnoj filmskoj adaptaciji erotske književne sage '50 nijansi sive'.

I dok se već traži novi kandidat za ulogu Christiana Greya, naveliko se piše i o razlozima zašto je zvijezda serije 'Sinovi anarhije' Charlie Hunnam odustao od uloge koju svi žele!

Pogledaj i ovo showbuzz Slavni zavodnik Za njim uzdišu žene diljem svijeta - Otkrio tajne svojih seks scena

The Hollywood Reporter piše kako je glumac bio pod velikim pritiskom, te da mu već sada nije odgovarala toliko količina pažnje i obožavatelje. 'Malo se uplašio tog tereta slave koji mu nosi uloga u tako poznatom projektu', otkrio je njihov izvor, a zgodni glumac već je dobio i tjelohranitelja kako bi ga štitio od pomahnitalih obožavateljica. Charlie u tome očito nije vidio ništa uzbudljivo.

>> Obožavateljice neće biti sretne... nema od njega Christiana Greya!

Yahoo piše i kako je Hunnam imao vremena razmisliti o cijeloj ulozi i kako će ona oblikovati svoju karijeru. 'Vjerojatno je odlučio kako mu uloga u filmu ne sjeda tako dobro kao kožna jakva u Sinovima anarhije. Bit će jako puno golotinje u filmu, pa mu je možda i neugodno, a možda je samo vidimo koja je posljedica uspješnog serijala kao što je bila Twilight saga', piše Mark Fleming.

No prije nego li je odbio ulogu, Charlie je rekao u intervju Entertainment Weeklyja kako smatra da on nije sve ono o čemu žene razmišljaju kada zamišljaju Christina Greya iz erotskog serijala '50 nijansi sive'.

>> Tko će biti frajer godine i utjeloviti Christana Greyja? Evo nekoliko favorita!

'Čitanje je jako osobno, a ljudi sami osmisle svoj lik. To je veliki izazov za glumca. Uzimam svaku svoju ulogu jako ozbiljno, istražujem lik i što ga motivira', tada je rekao. Hunnam je brzo postao svjestan koliku moć danas imaju obožavatelji. Njih 87 tisuća je nakon objave u rujnu kako je upravo on dobio ulogu, pokrenuli pravu peticiju za njegovu smjenu.

Hunnam je odbio svoju priliku, no tko će biti novi Grey? O tome šuška cijeli Hollywood!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene