Hitčina!

Svojom odlukom oborila rekorde!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Beyonce je srušila rekorde! Njezin album je postao najprodavaniji album na iTunseu.

Beyonce i dalje obara rekorde! Njezin novi album, objavljen bez ikakve najave, rasprodan je u 800 tisuća primjeraka u prva tri dana.

Pogledaj i ovo Lana Del Rey (Foto: Profimedia) Gdje se skrivala? Nju nismo dugo vidjeli: Osvojila je svijet velikim hitovima, a onda se povukla iz javosti

U ekskluzivnom  vizualnom albumu, jednostavnog naziva 'Beyonce', na kojem se nalazi 14 pjesama i 17 spotova, ostvarila je suradnju sa suprugom Jay Z-jem, Drakeom i Frank Oceanom.

Uz sve ostalo, dobra je i u kuhinji!

Queen B je na svom Facebook profilu objavila kratki video uradak u kojem objašnjava zašto je video objavila upravo na taj način.

'Željela sam promijeniti način na koji se glazba širi. Dosadan mi je način na koji se to radi u današnje vrijeme. Ovako imam osjećaj da mogu direktno komunicirati sa svojim fanovima. Osjećam povezanost između svoje glazbe, sebe i fanova i upravo sam im zato osobno htjela predati novi uradak', priznala je Beyonce.

Mlada je pjevačica dala sve od sebe i tek kad je bila potpuno zadovoljna svojim uratkom, predala ga direktno fanovima.

Čini se da je upravo Beyonce pokrenula novi način komuniciranja s fanovima, a da im se to sviđa dokazuje činjenica da je u prvih sat vremena prodano 80 tisuća primjeraka albuma.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene