iznenadila obožavatelje

Tajnu je čuvala dva mjeseca: Zaručila se Maja Šuput!

Maja Šuput: (Foto: Instagram) Maja Šuput: (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput: (Foto: Instagram) Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO:Instagram) +0 Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO: Instagram) Galerija

Maja Šuput izrekla je sudbonosno da svom partneru Nenadu Tatarinovu. Sretnu vijest skrivala je više od dva mjeseca.

Maja Šuput uskoro će postati gospođa. Svom odabraniku Nenadu Tatarinovu pjevačica je izrekla sudbonosno "da". Iako se prosidba odvila prije više od dva mjeseca, sretnu vijest Maja je tek sada obznanila svojim obožavateljima. Romantična prosidba dogodila se na Maldivimana kojima su golupčići uživali početkom nove godine.

Pogledaj i ovo Maja Šuput sa suprugom i sinom IZAZVALI LUDNICU Maja Šuput u društvu supruga i sina razveselila brojnu dječicu, a presretan je bio i maleni Bloom!

Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO:Instagram) Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO:Instagram)

"Nedostaje mi moje ljeto. Ovaj dan rekla sam 'Da' Zaručena 11.01.2018. na Maldivima", napisala je Maja na svom Instagramu i zatekla svoje mnogobrojne obožavatelje.

Inače, Maja i Nenad u vezi su od prošlog ljeta, a par se upoznao u jednom šibenskom resortu u kojem je Nenad donedavno bio zaposlen.

 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene