Tajila do sada

Ipak je pokleknula - zaručila se prije tjedan dana!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata pjevačica, koja je karijeru započela zajedno sa Beyonce Knowles i Michelle Williams u grupi Destiny's Child, zaručila se za svog menadžera Tima Witherspoona.

Kelly Rowland prsten je pokazala prijateljima i obitelji, a kako amrički mediji pišu sretna je i uživa u ljubavi.

Pogledaj i ovo Princ William Tako je, kako je Evo zašto princ William ne nosi svoj vjenčani prsten, razlog je jednostavan iako je to mnogima baš sumnjivo

>> Kelly Rowland objavila novi spot za 'Dirty Laundry' – Suze nije skrivala

Zaručnički dijamantni prsten mogao se uočiti na Instagram videu u kojem je Kelly čestitala rođendan Patriku, sinu 'J. Que' Smitha. Samo tjedan dana prije toga, Witherspoon je postavio sudbonosno pitanje, a Kelly je pristala. Ako su glasine istinite, ovo će biti druge zaruke sutkinje The X Factora.

Rowland je već bila korak do oltara s poznatim igračem Nacionalne nogometne lige Roy Williamsom davne 2004., ali zaruke su prekinute 2005. Samo dva mjeseca prije vjenčanja Kelly je izjavila da nije spremna na brak.

'Želim djecu i želim jednog dana biti udana', rekla je Kelly. U drugom pak intervju kaže da je ipak malo sebična i da želi imati svoje vrijeme samo za sebe, no izgleda kako je napokon i pristala stati pred oltar.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene