Mala princeza

Zar već? Kraljevski par odabrao ime za kćer!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kada je Kate Middleton slučajno izbrbljala kako ona i princ William čekaju djevojčicu, nagađanja o imenu biti prijestolonasljednice još su glasnija.

Strani mediji su se raspisali kako će se kći Kate Middleton i princa Williama zvati Elizabeth Diana Carole, u čast kraljice.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

Kraljevska nasljednica nosit će i srednje ime Diana po preminuloj princezi kao i ime Carole koje je i latinska varijacija imena Charles, dok je Elizabeth ujedno i srednje ime Kateine majke.

>> 'Kraljevska obitelj' se razbacala na Harlem Shake!

I dok je Kate u slatkom iščekivanju, vremena nađe i za savjete princu Harryju kojemu daje savjete o ljubavnom životu jer se boji kako će pogriješiti u vezi s novom djevojkom Cressidom Bonas s kojom je nedavno bio na skijanju. 'Harry je jako zaljubljen u Cressidu, pa je uz Williamovo odobrenje zamolio Kate da mu pomogne kako ne bi u novoj vezi napravio krivi korak', kaže izvor.

Savjetovala mu je i da ni u ludilu ne govori o bivšim djevojkama te da ne ulazi u situacije koje bi bile neugodne za njega i njegove najbliže. Uz to, savjetovala mu je da manje pije i nikako ne priča loše viceve.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene