Na dodjeli Grammyja

Čija noga je više šokirala: Angie ili JLo?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Latino diva je pokazala kako može izgledati zavodljivo i ukoliko se pridržava zadanih pravila... te ih samo malo zaobiđe.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Laura Dern i Billy Bob Thornton Njega je to usrećilo Planirali su obitelj i živjeli zajedno, a onda je ona bez objašnjenja saznala da se oženio drugom: "Više nikada nisam čula niti riječ od njega"

Iako su čelnici CBS televizije ove godine zabranili golišava pojavljivanja na dodjeli nagrade Grammy, izgleda kako je latino diva Jennifer Lopez ipak odlučila riskirati.

No, ovog puta nije ogolila gornji dio tijela, kao što je to učinila na dodjeli Grammyja 2000. godine, već je ipak išla na malo blažu varijantu.

JLo izbacila nogu poput Angeline

Poput Angeline Jolie na prošlogodišnjoj dodjeli Oscara izbacila je desnu nogu te k tome dodala još ogoljeno lijevo rame.

U haljini dizajnera Anthonyja Vaccarella, i to iz njegove ljetne kolekcije za 2013. godine, J.Lo se odlično osjećala. I ono što je vjerojatno CBS-u bilo najvažnije, nije pokazala ni jedan dio tijela koji bi za ovu manifestaciju bio neprikladan.

>> Dodijeljene su nagrade Grammy

Jennifer se na crvenom tepihu osvrnula upravo na ova pravila odijevanja CBS-a u kojima je naznačeno kako se uzvanici ne bi trebali pojavljivati u outfitima koji otkrivaju bradavice, kroz koje se naziru tange, kao ni predekoltiranim haljinama.

'Nisu ništa rekli o nozi. Mislim da sam dobra djevojka. Pa pokazala sam samo malo ramena i malo noge', komentirala je pjevačica na crvenom tepihu prije dodjele Grammyja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene