Nakon razvoda

Zanosna Mirna u novoj fazi života: 'Ne mogu se zatvoriti u četiri zida'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lijepa voditeljica i poduzetnica Mirna Maras nema puno vremena za tugovanje, odlučila je sve gledati pozitivno i posvetila se sinu i poslu.

Mirna Maras s bivšim Misterom Marijem Valentićem bila je osam godina u vezi, od kojih šest u braku. Sama kaže kako će pamtiti mnogo lijepih trenutaka.

Pogledaj i ovo Mirna Maras i suprug - 1 Brz oporavak Naša lijepa voditeljica javila se iz bolnice, tamo je sa suprugom, a objasnila je i što se točno dogodilo: "Nabacili osmijeh jer lakše je tako"

'Mogu izdvojiti dva događaja: Nikino rođenje i vjenčanje. Vjenčanje je bilo kao iz bajke, a Nikin dolazak na svijet prava čarolija', zaključila je i dodaje: 'Život nas zna iznenaditi i suočiti s nepredvidljivim situacijama, u kojima nepomirljive razlike igraju važnu i veliku ulogu. Ljudi, kao i odnosi u braku, evoluiraju i nužan je velik rad na odnosu i konstantna prilagodba. Nažalost, unatoč iskrenim i dugotrajnim naporima, nismo našli način da pomirimo velike ljudske razlike među nama', rekla je Mirna u intervjuu za Story.

>> Prvi put u javnosti nakon razvoda: Zabljesnula u crvenoj haljinici!

Zgodna Mirna sada se okrenula novim izazovima u životu, a 4-godišnji sin Niko joj je najvažniji. 'Nije lako kada ostanem sama sa svojim mislima. Ovo je jako teško razdoblje za mene, no ne mogu se zatvoriti u svoja četiri zida. Osmijeh ponekad nije ogledalo unutarnjeg raspoloženja', priznala je Mirna koja se uvijek trudi pozitivno gledati na stvari u životu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene