Tko je Pitbull?

Napokon otkrio što znači broj '305' iz njegovih pjesama!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kako je svjetsko prvenstvo u Brazilu sve bliže, tako nam se u uho uvukla i nova pjesma iz produkcije Pitbulla 'We Are One' – no znate li sve o slavnom glazbeniku?

Pitbull je u zadnje vrijeme pod povećalom glazbene javnosti. Svaka pjesma koju izbaci s glazbenom divom postane pravi hit, a ništa drugačije nije niti s novog nogometnom himnom u Brazilu 'We Are One' koju je snimio s Jennifer Lopez i brazilskom pjevačicom Claudijom Leitte.

Pogledaj i ovo showbuzz Ludilo u Brazilu Nogomet, lijepe žene i vrući ritmovi: Evo što će se slušati!

Enrique Iglesias i Pitbull u moru golotinje

No nije mu uvijek bilo lako, a požalio se i kako ga uvijek neko napada iz publike. 'Jednom sam završio na šivanju glave jer me netko iz publike pogodio staklenom bocom. Jednom sam prilikom izgubio kontrolu i nokautirao dečka koji je bacao novac na mene', rekao je Pitbull, piše OK.

No što mu znači broj 305 koji stalno spominje u svojim pjesmama? '305 je poštanski broj Miamija, grada u kojem sam odrastao i koji je na mnogo načina obilježio moj život', istaknuo je danas slavni glazbenik kojemu je pravo ime Armando – Pitbull se nazvao jer se cijeli život bori s predrasudama kao bijelac s Kube.

'Najbolji je osjećaj na svijetu kad vidim da ljudi koje nikad nisam upoznao da uživaju u nečemu što sam ja stvorio', kaže Pitbull.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene