Neki direktno, neki iza leđa

Žanamari se obračunala s hejterima: "Dugo su me uvjeravali da imam debele noge"

Žanamari (FOTO: Instagram) Žanamari (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari (FOTO: Instagram) +0 Joshua Macks, Žanamari (FOTO: Instagram) Galerija

Žanamari Perčić uzvratila je udarac svima onima koji su je uvjeravali da ima debele noge.

Žanamari Perčić definitivno je jedna od najseksipilnijih pjevačica na našoj sceni. No, unatoč zavidnoj figuri godinama je, priznaje, bila na meti dežurnih dušebrižnika. Predbacivali su joj da ima debele noge, a ona je na takve kritike odlučila konačno i odgovoriti. Na svom Instagramu pjevačica je objavila fotografiju u kratkoj i pripijenoj haljinici koja u prvi plan ističe upravo njezine noge.

Pogledaj i ovo Žanamari Perčić Ali omiljeno nije preskočila Žanamari opet potaknula šuškanja o bračnoj krizi nakon objave o Valentinovu: "Kakva slučajnost, i ja isto!"

"Dugo su me mnogi uvjeravali da imam debele noge, neki direktno, neki indirektno, neki iza leđa... trebalo mi je skoro desetljeće da shvatim da je apsolutno nebitno što misle ili govore dežurni 'kritičari', jer kad sam malo bolje pogledala kako izgledaju upravo te osobe koje me kritiziraju bilo mi je jasno i zašto me žele obući do grla i zašto im smetaju moje noge. Sad u 36.-toj godini ne izlazim iz minice i osjećam se bolje nego ikad. A dušobrižnicima koji ne vole vidjeti komad noge na ženi koja nije anoreksična, poručujem da će se nagledati još mojih mini izdanja. Dok god moje noge mogu hodati, dok god me služe, voljet ću ih i pokazivati kad poželim. Cure moje, volite sebe, obline su uvijek in & don't let anybody hold you down!", napisala je Žanamari i oduševila svoje mnogobrojne pratitelje. Što atraktivnom fotografijom, što stavom koji je oduševio naročito pripadnice nježnijeg spola.

 

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene