Savršen glas

KAKO ŽENA PJEVA! Žanamari obradila poznati hit i rasturila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Žanamari je sjajan vokal. Novom obradom još jednom je potvrdila kolika je kvaliteta njezinog glasa. Svaka čast.

Da Žanamari Perčić ima savršen glas, već je odavno poznato. No, nekako je ponovno uspjela iznenaditi, možda zato što su u ovu obradu dane njezine najveće emocije, one prema kćerkici Gabrijeli. Na svom je Facebooku Žanamari podijelila video na kojem pjeva singl "Rockabye" Clean Bandita i Seana Paula te Anne-Marie.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivona Glavaš - 2 ''to mi jako puno znači'' Splitska dizajnerica nahvalila dečka kojem tepaju da je jedan od najzgodnijih hajdukovaca: ''On je uvijek podrška!''

Malena, naime, toliko voli tu pjesmu da je poznata mama odlučila snimiti svoju verziju. "Ono kad ti dijete toliko zavoli pjesmu da joj odlučiš posvetiti cover... Gabi je počela prepoznavati pjesme već po prvom taktu... od pop glazbe ovo je jedan od dva favorita. Drugi neću otkriti, nego ću vam otpjevati uskoro..., a od klasike je toliko luda za Vivaldijevim 'Proljećem' da ne vjerujem.

Nađe ju sama i osmijeh veliko k'o kuća", napisala je Žanamari, podijelivši video sa svojim prijateljima. Sigurni smo da će osmijeh biti i veći kad malena čuje svoju slavnu majku kako rastura!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene