znakovit izlazak

Fatalan susret završio brakom: "Tu noć odlučili smo biti nerazdvojni"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Supružnici Žanamari i Mario Perčić upoznali su se na Zrću prije četiri godine i tada su jedno drugome dali važno obećanje.

Pjevačica Žanamari  sa suprugom Marijom Perčićem sinoć je tulumarila na Zrću. Supružnici su uživali u koncertu legendarnog DJ-a Stevea Angella koji je nekada žario svjetskim klubovima kao dio trojca Swedish House Mafia. Danas je jednako uspješan i kao samostalni producent, izdavač i DJ, a to je i pokazao u klubu Aquarius.

Pogledaj i ovo Žanamari i Mario Perčić Hmmm... Žanamari ipak ne cvatu ruže u braku? Novi potez njezinog muža opet je dao svima misliti!

U odličnoj glazbi i atmosferi kluba uživala je i Žanamari, koja se prisjetila romantične večeri u Aquariusu kada je svom suprugu dala važno obećanje. "Meni i mom mužu je jedan izlazak upravo u ovaj klub bio znakovit. Tu noć prije 4 godine smo odlučili biti nerazdvojni. Zato se uvijek vraćamo ovdje, baš nekako na obljetnicu tog našeg prvog zajedničkog partija. Mnogima je ovaj klub sinonim najluđe zabave, a nama romantike. Sinoć nam je bilo baš lijepo prisjetiti se našeg upoznavanja, a uz to uživati u setu Steve Angella. Volim dobar house, a onaj švedski najviše" ispričala je Žanamari.

Inače, supružnici Perčić nedavno su objavili i zajednički singl "Pina Colada" koji će zasigurno postati jedan od onih hitova koji će vas podsjećati na ovo ljeto.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene