Otkriveni detalji

Skupa 3 mjeseca - luksuzno vjenčanje koje će nadmašiti i sestrino!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prvo je kćerino vjenčanje vlasnika Formule 1 koštalo je 12 milijuna funti, a drugo će izgleda biti još raskošnije. Goste će zabavljati Jennifer Lopez, ...

Bernie Ecclestone učinit će sve da usreći svoje kćeri. Sada će nakon Petre koje čeka svoje prvo dijete, pred oltar i 28-godišnja Tamara. Iako se ona i zaručnik Jay Rutland (31) znaju svega tri mjeseca, bogata nasljednica je odlučna u vjenčanju koje je već počela planirati.

Pogledaj i ovo showbuzz U stilu Ecclestonea Ostalo je još 6 tjedana: Otkriveni novi detalji luksuznog vjenčanja

Budući suprug Tamare Ecclestone trguje dionicama, a par se planira vjenčati u lipnju u hotelu Du Cap na Azurnoj obali. Na vjenčanju će biti oko 300-tinjak gostiju koji će spavati u luksuznom hotelu Du Cap u kojem noćenje košta čak 2 tisuće funti!

J.Lo će nabavljati goste

Tamara na svojem vjenčanju planira dovesti Jennifer Lopez, Lionela Richiea i DJ-a Calvina Harrisa. Samo za zabavljače će izdvojiti 3.5 milijuna funti! Ostali troškovi uključuju privatni avion za sve goste, vrhunska jela, luksuzne aute, dizajnersku odjeću i ekstravagantan nakit – samo najbolje za nasljednicu Ecclestone!

>> Zaručila se nakon mjesec dana veze: 'Nikad nisam bila tako sretna!'

Samo slavlje oko vjenčanja potrajat će čak 4 dana. 'Tamara se planira udati samo jedanput, zato želi da njezino vjenčanje bude raskošno i nezaboravno', rekla je Tamarina prijateljica, prenosi Daily Mail.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene