Eksplicitan sadržaj

Zabranjen spot Petra Graše - kadrovi koji nisu za sve!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

You Tube uklonio spot petra graše zbog eksplicitnog sadržaja

Petar Grašo danima je zatrpan brojnim uputima o razlozima uklanjanja spota za novi ljetni hit Uvik isti. Popularni internet servis za razmjenu video sadržaja YouTube zabranio je Grašin video spot, a navodno sporni momenat hvatanja za stražnjicu medicinske setre, kao eksplicitan sadržaj prijavila je anonimna osoba.

Pogledaj i ovo showbuzz "Fritula" Petar Grašo nam poklanja čarobni spot za omiljenu božićnu pjesmu koju svi rado pjevuše

Ostao je uvik isti - šarmer nad šarmerima!

U sličnoj situaciji poput Petra Graše prošle se godine našao i svjetski popularni pjevač David Bowie kojem je YouTube također uklonio pa vratio video spot za sing The Next Day, no sadržaj Bowievog spota koji prikazuje slavnog pjevača kako nastupa u pubu punom kardinala i svećenika koji piju i plešu ipak je eksplicitniji od emotivnog Grašinog spota.

Zbog zabrane You Tubea video spot je izgubio oko 100 tisuća lajkova, no nakon uspješne komunikacije popularnog servisa za razmjenu video materijala i tima Petra Graše vraćen je na kanal te ga možete pogledati na linku.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene