Kakva izdanja

Za poznate Hrvatice ljeto je stiglo: Zavodljive minice otkrile seksi noge!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznate Hrvatice 'okupirale' su kino Europa kako bi podržale svoj omiljeni modni brend! I jedno je sigurno; sudeći po kratkim haljinicama - ljeto je stiglo!

Sinoć je u Kino Europa predstavljena najnovija proljeće/ljeto 'It's OK!' kolekcija modnog dvojca ELFS - i to u obliku 20-minutnog filma!

Pogledaj i ovo In Magazin: Elfs - 3 elfsi slave 20 godina Od Severininog ''Gas gas'' crvenog kombinezona do Kolindine haljne iz UN-a: ''Definitivno neka posebna težina...''

>> 'Žena u godinama ne smije nositi minicu'

A gdje su dobri modni komadi, tu su i poznate ljepotice. Tako su mnoge slavne dame došle škicnuti film omiljenog modnog dvojca, a među njima su bile: Lejla Filipović, Jelena Rozga, Ana Rucner, Iva Jerković, Nikolina Pišek, Pamela Ramljak, Iva Jerković i mnoge druge.

Sudeći po njihovim odjevnim kombinacijama - dame kao da su poručile - ljeto je stiglo u grad! Lejla, Ana, Antea, Iva i druge su pokazale ljepotu svojih dugih nogu. Odjenuvši minice šarenih boja, u kino Europa su donijele pravi dašak ljeta!

Bilo je tu još poznatih lica, poput Sammira, ali i nekadašnje misice Fani Čapalija, koja je upravo dvojcu  ELFS poslužila kao modna inspiracija. Naime, ELFS  svojom novom kolekcijom upravo vraća sjaj pomalo zaboravljenim izborima ljepote i slavi bezvremensku ljepotu neke od najljepših žena Hrvatske.

>> Sve kraće i kraće... može li još kraće?

Film, ali i modna priča počinje izborom za Miss Hrvatske 1993. godine i Fani Čapalijom te njenom sada već legendarnom izjavom 'It's OK'. Kako revija odmiče tako se kruna prenosi na druge ljepotice:ovaj jedinstven spoj mode i ljepote predstavlja vremeplov zbora ljepote i svaku ženu bez obzira na godine, titulu pretvara u istinsku ljepoticu.

A tko je sve navratio pogledati što nude ELFS, pogledajte u galeriji!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene