444171
444171
444171
444171
444171

STRANI BIZNISMEN Tvrdi da je platio 3.7 milijuna dolara za seksualne usluge s Megan Fox

  • , 22.07.2016., 13:23
  • Autor:
  • komentara

Yu ‘Martin’ Xu nije ni slutio što će se dogoditi nakon što je platio vrtoglavi iznos za susret s Megan Fox.

 
 
 
 
Megan Fox (Foto: Getty)
Megan Fox (Foto: Getty)

Kineski biznismen Yu ‘Martin’ Xu tvrdi da je platio eskort agenciji u Sydneyu 3.7 milijuna dolara za seksualne usluge sa supermodelima i glumicama s A-liste. U igri je navodno trebala biti lijepa glumica Megan Fox, Candace Swanepoel te kineski model i glumica Angelababy. Xu tvrdi da su mu obećali susret s tim damama gdje god poželi, ako plati navedeni iznos, kao i troškove prijevoza i smještaja.

Megan Fox (Foto: Getty)

No, kada je došao veliki dan Yu ‘Martin’ Xu je 'izvisio'. Xu tvrdi da se nijedna od njih nije pojavila. Bijesni kineski biznismen odlučio je tužiti agenciju ne bi li vratio svoje novce, piše Daily Mail.

  

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se