"Bila je biseksualka"

Dokumentarac o Whitney Houston: Nove informacije izlaze na vidjelo

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Njezin bivši muž, Bobby Brown, prethodno je pretpostavio da je pokojna Whitney Houston bila u homoseksualnom odnosu sa svojom pomoćnicom Robyn Crawford.

Bivši muž pokojne Whitney Houston već je prije pretpostavljao da je pjevačica bila u homoseksualnom odnosu sa svojom pomoćnicom. Stilist Ellin Lavar pak kaže: "Mislim da nije homoseksualka, nego biseksualka."

Pogledaj i ovo Whitney Houston i Bobby Brown (Foto: Getty Images) turbulentna romansa Brak im je od početka bio osuđen na propast: Šokirao se kada je vidio koliko je kokaina uzela na dan vjenčanja

"Tada 56-godišnja Robyn pružila joj je sigurnost, u tome je Whitney pronašla sigurnost i utjehu." Tjelohranitelj Kevin Ammons je također izjavio: "Robyn i Whitney bile su poput blizanki."

Crawford je napisala da je Whitney bila "odan prijatelj" koji je "izgledao poput anđela". "Voljela sam njen smijeh, i to će mi najviše nedostajati", napisala je svojedobno.

U lipnju prošle godine Bobby Brown je tvrdio da je Whitney imala seksualni odnos s Robyn.
Whitney je te tvrdnje uvijek nijekala. U svojoj knjizi "Every Little Step", Bobby je rekao da je Whitney bila biseksualka.

Bobby je također govorio o svojoj pokojnoj kćeri. U međuvremenu, Bobbyjeva kći, Bobbi Kristina Brown pronađena je u kadi u beživotnom stanju, samo dva dana nakon preseljenja u Los Angeles kako bi bila bliže njemu, piše Mail Online.

Njezina majka pronađena je bez svijesti u kadi 11. veljače 2012. godine, a nedugo nakon toga proglašena je mrtvom na licu mjesta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene