We Are Your Friends

Kako postati superzvijezda? 'Jedno računalo, malo talenta i jedna pjesma'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ultimativni ljetni hit WE ARE YOUR FRIENDS ovoga nam kolovoza na velika platna donosi Zaca Efrona i Emily Ratajkowski u novom EDM (Electronic Dance Music) filmu!

Ovakvi se filmovi naveliko probijaju na velike ekrane, iako do sada nisu bili snimljeni veliki holivudski hitovi s poznatim glumcima. Zahvaljujući Warner Bros. Pictures i Studiocanal studijima, napokon smo dobili jedan takav, s glavnim ulogama koje su pripale Zacu Efronu, Wesu Bentleyju i predivnoj Emily Ratajkowski, manekenki koja se odlučila okušati u glumi.

Pogledaj i ovo Zac Efron ''Shrek se javlja uživo?!'' Zgodni glumac šokirao svojom pojavom, svi se pitaju što mu se dogodilo: ''Je li ovo neki filter u pitanju? Lice mu izgleda ogromno!''

Na Ultra Europe u Split dolazi i DJ Hardwell!

U središtu radnje filma WE ARE YOUR FRIENDS nalazi se Cole Carter (Efron), 23-godišnji DJ koji provodi svoje dane i noći s prijateljima smišljajući kako postati superzvijezda.

 

Feel the music. #WAYF

Posted by We Are Your Friends on Friday, May 29, 2015

Cole je počeo kao klinac koji promovira zabave, a sada se pokušava probiti u nemilosrdnoj glazbenoj industriji. Kao što i sam kaže u najavi filma, za uspjeti kao DJ „trebaš jedino računalo, malo talenta i jednu dobru pjesmu.“ Cole nam otkriva svoje tajne DJ-inga i objašnjava nevjerojatnu povezanost glazbe i tijela opisujući kako počinje puštati glazbu brzine 125 bpm-a (Beats Per Minute) i zatim napreduje do 128 bpm-a, oko kojeg se uvijek kreće većina scenske glazbe. Osjetite glazbu i pronađite svoj ritam u trenutku u kojem sve prestaje i sve nastaje!

Dio filma je snimljen na fenomenalnom Ultra Music Festivalu, a postoje i glasine kako je Efrona podučavao upravo svjetski poznati DJ Alesso te kako se glumac družio s jednako slavnim DJ-em Martinom Garrixom kako bi se uživio u ulogu. Nemojte se iznenaditi kad u manjim ulogama ugledate mnoge poznate DJ-je!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene