Stiže beba

Nogometaš će postati tata: 'Oboje smo jako sretni!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon nedavnih zaruka, jedan od omiljenijih britanskih parova s fanovima je podijelio još sretnih vijesti.

Naime, Frankie Sandford, pjevačica grupe The Saturdays i njezin zaručnik, nogometaš Wayne Bridge postat će roditelji. 24-godišnja Frankie je potvrdila sretnu vijest na svom Twitter profilu.

Pogledaj i ovo Maya Jama i Ben Simmons - 2 Odabrala prioritet Poznata britanska voditeljica ostavila zaručnika nakon šest mjeseci, fokus je stavila na nešto drugo

'Imam neke velike i važne vijesti! Wayne i ja ćemo dobiti dijete! Oboje smo jako sretni i ne možemo dočekati da on ili ona ugledaju svjetlo dana!', napisala je pjevačica.

>> Nogometaš zaprosio: Ponosno pokazala prsten!

Inače, Wayne Bridge, koji trenutno igra u Brightonu, gdje je na posudbi iz Manchester Cityja, i Frankie su u vezi dvije godine, a slove kao jedan od najčvršćih parova u britanskom svijetu poznatih i slavnih. 32-godišnji Bridge je svojedobno punio medijske stupce aferom koju mu je priuštila tadašnja djevojka i majka njegovog sina, Vanessa Perroncel. Vanessa je bila u vezi s Johnom Terryjem, koji ne samo da je bio oženjen, već je i igrao u klubu Chelsea - s Wayneom.

Frankie i ostale članice benda (Unom, Molly, Vanessom i Rochelle) su jako popularne u Velikoj Britaniji, a novim realityjem probile su se i na američko tržište.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene