Poručio obožavateljici

'Draga Mickie, tata te voli... Nauči ga da vozi po pravilima!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Čim mu je završio četveromjesečni boravak po vojnoj dužnosti u Afganistanu, vragolasti princ Harry vratio se onome što najviše voli - partijanju!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Prinčevi Harry i William u mlađim danima Sve je počelo još 2002. Od privržene braće pa do prve ozbiljne svađe Harryja i Williama, jedan je morao uvijek podnijeti žrtvu: "To je bila uloga koju smo svi mi oblikovali za njega"

Tako je u petak u Londonu tulumario sa sestričnom, princezom Beatrice i zvijezdama reality showova, a tijekom večeri uhvaćen je u flertu s članicom grupe Pussycat Dolls, Ashley Roberts.

Princ se s društvom smjestio u VIP dijelu mondenog restorana Bodos Schloss čiji je vlasnik Harryjev dobar prijatelj Thomas Van Straubenzee. Osim što je častio svoje prijatelje, darežljivi 28-godišnjak platio je rundu svim gostima.

>> 'Princ Charles je šljam, a princu Harryju ne bih dala da me takne'

'Odlično se zabavljao s prijateljima, ali nije propustio flertovati sa zgodnim djevojkama među kojima je bila i Ashley Roberts iz Pussycat Dollsa. No, vrlo brzo ponovno se posvetio društvu s kojim je došao', ispričao je svjedok za američki Us Weekly.

Mlađi brat princa Williama kući je otišao taksijem, a kćeri taksista, na njegovu molbu, napisao je poruku s posvetom koju je presretna tinejdžerica odmah objavila na Twitteru.

'Draga Mickie, tata te voli... Nauči ga da vozi po pravilima!', napisao joj je Harry.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene