Bow Down

Uvredljivo ili originalno? Njezin novi singl šokirao je mnoge!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Beyonceini obožavatelji su čekali i čekali, i napokon dočekali! Novi singl je vani i već je izazvao kontroverze!

Beyonce je jedna jako zaposlena mama! Najavila je turneju, novi album, a sada je na svojoj službenoj stranici objavila novi singl 'Bow Down/ I Been On' - uz svoju fotografiju dok je bila djevojčica, dok su iza nje svi trofeji i nagrade.

Pogledaj i ovo showbuzz Video iz Zagreba Beyoncein koncert u Zagrebu bio je upitan zbog dijagnoze liječnika

Novi singl njezini su obožavatelji dugo čekali, a sada kada je vani Queen B izazvala je nove kontroverze. 'Znam, kada ste bile djevojčice, sanjale ste moj svijet. Ne zaboravite - poklonite se gadure' (eng: I know when you were little girls you dreamt of being in my world. Don’t forget it. Respect that. Bow Down b******'.

>> Beyonceina lažna fotka o kojoj svi pričaju!

U 32-sekundnom audiu još dodaje: 'Uzela sam si vremena živjeti svoj život, no nemojte misliti da sam samo njegova ženica. Ne zavaravaj se, to je moje (eng. I took my time to live my life but don’t think I’m just his little wife. Don’t get it twisted this is my sh*t.', poručuje opaka Beyonce koja je snažnija nego ikad!

Beyonce je na svom novom singlu radila s producentom Timbalandom. I dok su mnogi obožavatelji s oduševljenjem dočekali novi materijal osvanuli su i mnogi komentari na društvenim mrežama. 'Oprosti, ali zapravo baš me briga. Beyonce je trendseterica i ne zvuči kao nitko drugi. Ona vodi svoju igru', poručila je jedna obožavateljica, dok je pruga napisala: 'Kako možeš pjevati na Obaminoj inauguraciji i onda pustiti ovako uvredljivu pjesmu. Ja sam šokirana', napisala je druga obožavateljica.

Poslušajte i komentirajte s nama, kako se vama čini novi sing?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene