Sviđa vam se?

Vraćaju se 'lude 70-e'? Evo što je slavna stilistica odjenula!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stilistica je prošetala Los Angelesom u otufitu koji neodoljivo podsjeća na luda vremena 20. stoljeća.

Stilistica Rachel Zoe tijekom dana snimljena je u šetnji Los Angelesom sa svojom malenom kćerkicom. Dok je curica nosila moderni, ali ležerni kombinezon i sandalice,  mama je za svoj stil imala malo više inspiracije.

>> Pukla dvogodišnja ljubav: Prekinula sa 10 godina starijim!

Pogledaj i ovo Leonardo DiCaprio začajan zagađivač Zeleniji Hollywood! Evo kako filmska industrija pokušava umanjiti ekološku štetu i tko je u tome najglasniji

Naime, slavna stilistica odjenula je traper hlače trapez kroja, a gore je odjenula bijelu široku tuniku te crni sako. Imidž je upotpunila cipelama na potpetice koje su vizualno izdužile njezine noge, a na glavu je stavila šešir i sunčane naočale.

Rachel, koja je slavna stilistica upravo zato jer je angažiraju brojne zvijezde Hollywooda, a pokazala je kako sjajno 'isfurati' ono što se nosilo prije više od 30 godina.

Podsjetimo, osim monokronih modela odjeće, dizajneri i stilisti još u veljači na tjednu mode u New Yorku predstavili su povratak 1970-ih i trapez hlača, slavnog 'konjskog repa', jakog tuša za oči i veselih sjenila u pastelnim ili 'sladolednim' bojama, ali i asimterične krojeve.

To se najviše moglo vidjeti u modelima Diane von Furstenberg i Marca Jacobsa u liniji Marc by Marc Jacobs, a ubrzo nakon njih i stilisti te dizajneri koji kreiraju za mlađu klijentelu počeli su 'razigrano' slijediti taj trend pa tako i u modnim kućama s konfekcijskom odjećom možemo pronaći utjecaj kako visoke tako i ulične mode New Yorka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene