Od 50 najljepših

Proglašena ikonom ljepote treću godinu zaredom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Treću godinu zaredom najveća je ikona ljepote - njenu frizuru i make-up Britanke najviše kopiraju!

U anketi 'Ikone ljepote', u kojoj Britanke svake godine biraju pedeset najljepših žena svijeta, vojvotkinja Kate Middleton treću je godinu zaredom zasjela na prvo mjesto.

Pogledaj i ovo Princ William i princ Harry Svi se nadaju pomirbi Princ Harry stupio je u kontakt s bratom nakon tužnih vijesti o Kate Middleton, blizak izvor zna kako

Kate Middleton i princ William držeći se za ruke na božićnoj misi kod Kraljice

Dvije tisuće anketiranih žena odlučilo je da je uvijek besprijekorna 31-godišnja Kate najveća ikona ljepote, a slijedi je drugoplasirana Beyoncé Knowles.

'Vojvotkinja Catherine uvijek u javnosti izgleda besprijekorno, ali njeguje stil s kojim se može poistovjetiti prosječna osoba i u kojem može naći inspiraciju. Smeđa kosa i prirodan make-up nikad nisu bili popularniji. Većina ljepotica koje su se ove godine našle među prvih deset prirodne su brinete. No, 'obične' žene ne kopiraju slijepo slavne žene. One ih ohrabruju da isprobaju nešto novo', objasnio je Simon Comins iz kozmetičke tvrtke Superdrug, koja je provela anketu.

Na trećem, odnosno četvrtom, mjestu našle su se televizijska voditeljica Holly Willoughby te Abbey Clancy, supruga engleskog nogometaša Petera Croucha, a peta najveća ljepotica je pjevačica Cheryl Cole.

Angelina Jolie Britankama je šesta ikona ljepote u 2013., a slijede pjevačice Nicole Scherzinger i Adele, koja je lani bila četrnaesta. Victoria Beckham osvojila je deveto mjesto, a deset najljepših zaokružio je 21-godišnji britanski supermodel Cara Delevingne.

I dame u zrelijim godinama pokazale su se popularnima, predvodi ih na 11. mjestu 68-godišnja oskarovka Helen Mirren, Judi Dench je 32., a Sharon Osbourne 48. ikona ljepote. Među prvih dvadeset našle su se i Emma Watson, Natalie Portman, Mila Kunis, Rihanna i Michelle Obama.

Ispitanice su također odgovarale na pitanja o ljepoti i izgledu pa je istraživanje pokazalo da ih je gotovo polovica ljubomorna na izgled slavnih osoba, dok četvrtina ispitanih u svojim idolima traži inspiraciju kako da se odijevaju i izgledaju. (agencija VLM)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene