Zlobni komentari

VIDEO Jesu li ipak malo pretjerale?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Voditeljice jučerašnjih Zlatnih Globusa svojim su komentarima 'oprale' pola Hollywooda.

Voditeljice jučerašnje ceremonije 'Zlatni Globus' u Los Angelesu, Tina Fey i Amy Poehler, bile su na granici smješenog i nepristojnog. No, zasigurno su otišle korak predaleko kada su najavile zvijezdu filma 'The Wolf of Wall Street', Leonarda DiCapria.

Pogledaj i ovo showbuzz Još jedna manekenka Ljepotica koja je pala na šarm najvećeg hollywoodskog zavodnika

'A sada, kao vagina supermodela, dajmo svi topli pozdrav Leonardu DiCapriu', izustile su bez srama dvije voditeljice. Glumac je, naime, poznat po vezama s nekoliko modela uključujući slavne Bar Rafaeli, Gisele Bundchen i Erin Heatherton, a trenutno je u vezi s 21-godišnjom anđelicom Victora's Secreta, Toni Garrn.

Nakon što se popeo na pozornicu dok se cijela publika valjala od smjeha, DiCapriju je bilo vidljivo neugodno. Lice mu se zacrvenilo, a počevši svoj govor, zamuckivao je pokušavajući održavati ozbiljan izraz lica. Zbunio se i prilikom čitanja nominacija za najbolju glumicu u drami sa blesimetra pa je umjesto riječi 'Philomena', DiCaprio pročitao 'Philomania'.


Unatoč tome što je vidno imao osjećaj neugode, Leonardo je ipak dobro prihvatio šalu dviju komičarki, pogotovo iz razloga što on nije bio jedina žrtva.

Zlatni globus 2014: Najviše nagrada osvojili 'Američki varalice'

U nastavku, Tina Fey se našalila i na račun slavnog Georgea Clooneyja, rekavši kako je film 'Gravity', u kojem on igra jednu od glavnih uloga, zapravo film o Clooneyju u kojem radije odlazi u svemir gdje će umrijeti nego na Zemlji provesti ostatak života s ženom njegove dobi.

Također nije izostavila ni Matthewa McConaugheya usporedivši njegov gubitak od 20 kilograma za ulogu u filmu 'The Dallas Buyers Club' s 'onim što Hollywoodske glumice zovu priprema za film', na što se Julia Roberts nasmijala do suza. Amy je zatim usmjerila pažnju na legendarnog redatelja Martina Scorsesea za kojeg je rekla kako je nominiran za 'najmanjeg čovjeka s najvećim naočalama'. Komičarka je za žrtvu uzela i Matta Damona rekavši kako je glumac zapravo 'smetlar', referirajući se na njegovu ulogu u 'Behing The Candelabra'. Damon se kasnije pojavio na pozornici najavljujući nominacije te je kratko dodao 'To sam ja, smetlar'.

Amy i Tina i prošle su godine bile domaćice ove prestižne ceremonije te su već tada dobile brojne poklonike, no opravši većinu Hollywooda pomalo degutantnim i provokativnim šalama, pitanje je – jesu li pretjerale?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene