441956
441956
441956
441956
441956

ŠOKANTNO PRIZNANJE: 'Imala sam dva abortusa prije 16. rođendana'

  • , 30.06.2016., 22:51
  • Autor:
  • komentara

Voditeljica i komičarka iznenadila je detaljima iz svog privatnog života.

 
 
 
 
Chelsea Handler (Foto: Getty Images)
Chelsea Handler (Foto: Getty Images)

Američka voditeljica i komičarka Chelsea Handler izjavila je kako se osijeća zahvalno što je mogla pobaciti 'sigurno' kada je ostala trudna i to prije svog šesnaestog rođendana, piše CNN.

'Kao i većina žena ja mogu živjeti bez djeteta kojeg sam abortirala. Bila sam u nezdravoj vezi, mlada i nezrela. Imala sam 16 godina, mrzila sam svoje roditelje i zbog toga sam imala seks sa svojim dečkom i to bez zaštite', izjavila je Chelsea.

'Kada sam ostala trudna, pomislila sam 'Zašto da ne?! Možda ću imati blizance i dati im imena koja se rimuju', otkrila je voditeljica.

 

A photo posted by Chelsea Handler (@chelseahandler) on

No, tak nisu mislili i njezini roditelji. Odveli su je kod doktora koji je napravio abortus. No, ona je opet iste godine ostala trudna i to sa istim dečkom.

'Zatrudnjeti dva puta u istoj godini je neodgovorno, ali i dalje sam imala pravo na ispravnu odluku na kraju. Svi mi griješimo u životu', priznala je voditeljica.

Voditeljica se inače zalaže za prva svih žena na abortus, bez obzira koliko puta one to uradile i kakva je njihova priča, prenosi CNN.

 

A photo posted by Chelsea Handler (@chelseahandler) on

'Sada imam 41 godinu i nikad do sada nisam pomislila 'Voljela bih da sam tada rodila to dijete', izjavila je Chelsea Handler.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se