Delikatno ili ne?

Voditeljica mu sjedila u krilu: Stare snimke potaknule nove afere

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Na internetu se ponovno pojavio isječak intervjua u kojem voditeljica sjedi u krilu Benu Afflecku. "Sve je izvučeno iz konteksta", tvrdi ona.

"Ne mogu reći da sam oduševljena što je ovaj intervju pomiješan s ostalim pričama jer ne mislim da je to uopće ista stvar", rekla je voditeljica Anne-Marie Losique nakon što je njezin intervju s Benom Affleckom iz 2004. godine ponovno počeo cirkulirati internetom.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

Voditeljica kaže da je intervju koji je radila s Affleckom prije 13 godina izvučen iz konteksta i nepravedno se koristi protiv glumca. Intervju iz 2004. godine pojavio se na kanadskoj televiziji dan nakon što je Affleck osudio Harveya Weinsteina, producenta optuženog za seksualno zlostavljanje i uznemiravanje više žena.

"Tužan sam i ljut što je čovjek s kojim sam radio koristio svoj položaj moći za zastrašivanje, seksualno uznemiravanje i manipuliranje mnogim ženama desetljećima", rekao je Affleck. No Affleckova izjava pokrenula je i optužbe protiv glumca. Isječak intervjua iz 2004. godine ponovno je počeo cirkulirati internetom.

Afflecku je voditeljica Losique sjedila u krilu, a njegove ruke prilično su klizile po njezinom tijelu. Isječci iz emisije još uvijek se emitiraju u Quebecu i obično se o intervjuu govori na zabavan način, rekla je Losique.

"Ne mogu reći da sam oduševljena što je taj intervju pomiješan s ostalim pričama", dodala je. Losique je naglasila da je za vrijeme snimanja u prostoriji bilo još 20 ljudi te da su i ona i Affleck znali da će intervju biti i na TV-u i na internetu, piše Hollywood Reporter.

"Ovo je potpuno izvan konteksta, voljela bih da ovo nema nikakav negativan utjecaj na njega". rekla je. Voditeljica je, međutim, imala neugodan trenutak s Weinsteinom. "Srela sam ga nekoliko puta. Znala sam da je igrač, pozvao me jednom na razgovor u svoj apartman, ali naravno da nisam išla. Ne kažem da bi se nešto moglo dogoditi, ali sam se uvjerila da se ništa nije dogodilo", zaključila je. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene