svi su u šoku

Odlazak omiljene TV voditeljice: Iznenada preminula dok je išla na pogreb očuhu

Amanda Davis (FOTO: Instagram) - 3 Amanda Davis (FOTO: Instagram) - 3 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Amanda Davis (FOTO: Instagram) - 3 Amanda Davis (FOTO: Instagram) - 2 +0 Amanda Davis (FOTO: Instagram) - 1 Galerija

Popularna voditeljica Amanda Davis krenula je na pogreb svom očuhu, no od njega se nije stigla oprostiti.

Popularna američka voditeljica Amanda Davis iznenada je preminula u 63. godini života. Kao uzrok smrti navodi se moždani udar, a najbizarnije u cijeloj priči jest to da je Amanda u trenutku smrti krenula na pogreb očuhu koji je preminuo nekoliko dana ranije. Njezina obitelj i kolege shrvani su tužnim odlaskom.

Pogledaj i ovo Josip Radeljak (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Tužna vijest Napustila nas je najstarija Splićanka: U 101. godini preminula je majka Josipa Dikana Radeljaka

"Obitelj moli za privatnost, a njezini prijatelji i kolege mole za njezinu obitelj’, poručili su s televizije na kojoj je Davis radila kao voditeljica informativnog programa. Od prerano preminule voditeljice kolege su se oprostili i putem društvenih mreža.

"U potpunom smo šoku. Molite za mir i utjehu njezinoj obitelji. Mnogo su patnje doživjeli i trebaju naše molitve. Počivala u miru, Amanda", napisala je na svom Twitteru novinarka Julie Smith. Tugu nisu krili ni ostali kolege koji su s njom godinama surađivali. "Bila je predivna i iznutra i izvana", poručili su.

Omiljena TV voditeljica nedavno je otvoreno progovorila o svojoj borbi s alkoholizmom. Izjavila je kako je dugo odbijala priznati da ima problema s pićem. Kada je to napokon priznala, bojala se da je prekasno. "Željela sam vjerovati da postoji način kojim će mi pomoći kontrolirati ovisnost", izjavila je Davis. Iza sebe je ostavila sjajnu karijeru dugu gotovo tri desetljeća, a to potvrđuju brojne nagrade i priznanja koja je dobila za svoj rad.

Amanda Davis (FOTO: Instagram) - 1 Amanda Davis (FOTO: Instagram) - 1
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene