Šokantno

'BILO JE NEMILOSRDNO' Voditelj Top Geara optužen za seksualno zlostavljanje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Voditelj popularnog showa 'Top Gear', Chris Evans našao se u vrućim vodama nakon što ga je bivša zaposlenica optužila za seksualno uznemiravanje.

Chris Evans, 52-godišnji voditelj slavne emisije 'Top Gear' optužen je za seksualno napastovanje žene koja je s njim radila 1990-ih godina te je sada odlučila progovoriti o cijelom događaju. Navodi da je odlučila progovoriti kako bi zaštitila njegove eventualne buduće žrtve.

Pogledaj i ovo Serija Prijatelji To se čekalo Oglasio se prvi član slavne petorke nakon smrti njihova Chandlera, teško je suzdržati suze na ovo: "Trenuci s tobom bili su mi najdraži"

Neimenovana žena tvrdi da joj se voditelj udvarao, no da ga je ona odbila. 'Često mi je govorio da sam sranje u svome poslu i ponekad bi me uhvatio za grudi.' Dodala je da su sve njene pritužbe bile ignorirane od strane njegova produkcijskog tima, a cijela situacija ju je istraumatizirala te je morala piti antidepresive.

'Vikao bi i psovao na mene ako bih mu rekla bilo što, kad bih ga podsjetila da snimanje počinje za deset minuta. Ponekad sam bila sama s njim, ponekad nisam. Ne znam jesu li ga podržavali, ali znao je izvaditi penis svaki put kad sam ga vidjela. Ili bi ga izvadio, ili bi ušetao u sobu potpuno gol. Ponekad je bio u erekciji, ponekad nije. Ovakvo ponašanje događalo se svaki dan. Bilo je nemilosrdno', izjavila je za portal Heat Street. Kazala je da je trebala otići što ranije, ali je ostala jer nije mogla plaćati stanarinu.

Nakon što je predala pritužbu dala je otkaz. Tvrdi da joj je trebalo puno vremena da se oporavi. Nakon cijele situacije, ponudili su joj posao, ali ga je odbila jer joj je bilo dosta načina na koji je bila tretirana.

Evans i suvoditelj Matt LeBlanc rade na novoj sezoni 'Top Geara' koji bi se trebao početi emitirati na kanalima BBC2 i BBC America 29. svibnja. Evans je navodno plaćen jedan milijun funti za šest epizoda.

'Mislim da bi trebao biti pod istragom bez obzira jesu li tvrdnje u vezi uznemiravanja nedavne ili od prije. Trebao bi biti odgovoran za svoje ponašanje, bilo da je to napravio sad ili prije 25 ili 30 godina.'
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene