mora da koristi afirmacije

Dugo je nije bilo u javnosti: Martina Todorić izgleda sjajno!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uz projekciju čarobnih leptira predstavljena je nova edicije bočica Jana ‘Voda s porukom’ s novim inspirativnim porukama.

Nove bočice krase poruke ljubavi, zdravlja, pozitivnih misli i afirmacija autorice Louise Hay, najpoznatije svjetske lifecoach trenerice i začetnice ideje da se pozitivnim stavom može promijeniti čovjekova stvarnost. Louise Hay je kroz svoj život i rad promovirala svakodnevnu upotrebu afirmacija kao učenje kojim ćemo naučiti kako je voljeti sebe izvor dodatne snage potrebne za brzo rješavanje svih teškoća.

Pogledaj i ovo Severina "Seve, imam..." Severina izazvala ludnicu u haljinici u kojoj je morala paziti na svaki pokret, obožavatelji joj uputili i zanimljive ponude!

9 najpoželjnijih Hrvata: Evo tko se sve našao na listi!

Motiv leptira, živih, ali nježnih boja daju novim Jana bočicama posebnu lepršavost i lakoću, predstavljajući u najboljem svijetlu poantu kojom Jana želi prenijeti kroz svoje afirmativne poruke, dajući ljudima alat kojim sami mogu napraviti promjenu i dovesti u svoj život sve što žele. Što znače poruke Louise Hay, gostima su pojasnile i voditeljica Sanja Doležal, te Ornela Šare lifecoach po metodi Louise Hay.

Ovako doista žive mladi bogataši!

Uz novu ediciju Jana bočica svi prisutni imali su priliku čuti i neke od najvažnijih smjernica koje se nalaze u knjizi Louise Hay ‘Kako iscijeliti duh i tijelo’, ali i saznati zašto su afirmacije neophodne za uspjeh u mnogim sferama života – u poslu, sportu, ljubavi i međuljudskim odnosima. Dugo u javnosti nismo vidjeli Martinu Todorić, suprugu poduzetnika Ante Todorića s kojim ima troej djece. Martina je izgledaa sjajno u plavoj haljini, a očito je kako i sama primjenjuje afirkacije slaven Louise jer omijeh nije skidala s lica.

A da je afirmacija unutarnja sila koja čovjeku daje moć da preuzme svoj život u svoje ruke te se danas ubraja u jedne od najboljih tehnika razvijanja pozitivnog mišljenja uvjerili su se između ostalih slavna pjevačica Severina, Sanja Doležal, Branka Krstulović, Ankica Dobrić, te mnogi drugi ljubitelji afirmativnih poruka Louise Hay.

Afirmacije dokazano djeluju na način da reprogramiraju čovjekov obrazac razmišljanja, pomoću njih se mijenja pogled na svijet, ali i pogled na samoga sebe. I u današnje vrijeme kada je čovjek u stalnoj utrci za nečim i kada ne pronalazi vremena za razgovor sa samim sobom, pozitivno razmišljanje postaje najmoćnija strategija života. Svaka misao koja se izgovori na glas, kao i unutarnji dijalog sa samim sobom, je afirmacija. A upravo su afirmacije put do unutarnjeg mira, pa će nove Louise Hay poruke na Jana bočicama biti ključ u rukama svih koji žele krenuti prema pozitivnim promjenama. Afirmacijama možemo sami utjecati na ostvarenje svih naših potreba te korištenjem afirmacija osloboditi put do ostvarenja vlastite sreće.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene