Svi su gledali u nju

POKAZALA PREVIŠE? Vlatka Pokos opet samo u čipki

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vlatka Pokos vodila je Riječke stepenice i događaj zasjenila prozirnom haljinom.

10.Riječke stepenice, najglamuroznija modna manifestacija u Hrvatskoj, za kraj ljeta sinoć je u centru grada Rijeke oduševila mnogobrojnu publiku. Topla ljetna večer i prekrasan ambijent kamenih stuba u srcu grada prava je modna poslastica za sve ljubitelje lijepe odjeće.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos - 8 nije uvijek bila plavuša! Vlatka Pokos slavi 54. rođendan, u našoj galeriji možete pogledati kako se mijenjala kroz godine

Na stepenicama kolekcije za jesen/zimu predstavili su brojni dizajneri i trgovine te učenici Srednje trgovačka i tekstilne škola iz Rijeke, iz sektora mode, tekstila i kože. Program je vodila Vlatka Pokos koja je i ovaj put odjenula čipkastu haljinu s kojom je zasjenila sve manekenke. Iako je izgledala prekrasno, po mnogima ipak možda malo previše izazovno. Ipak, navikli smo da nas Vlatka uvijek iznenadi, i da nije - to ne bi bila Vlatka.

Među mnogim poznatim licima, reviju je nosio i Damir Kedžo kojeg ćemo uskoro gledati u novoj sezoni showa Tvoje lice zvuči poznato.

Iz VIP lože na terasi reviju su pogledali i gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, Romana Jerković, pjevačica Nikolina Tomljenović i brojni drugi gosi.

Druga večer održati će se danas na trgu ispred HNK Ivana pl. Zajca gdje će biti prikazane revije luksuznih modnih kuća.


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene