Javila se iz Kanade

Zgrožena Vlatka Pokos očitala bukvicu hrvatskim zlostavljačima

Vlatka Pokos (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Vlatka Pokos (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL)

Vlatka Pokos već neko vrijeme živi u Kanadi.

Vlatka Pokos emigrirala je u Kanadu i sada od tamo prati sva svjetska, ali i domaća zbivanja. Kako se posljednje vrijeme puno govorilo o zlostavljanu u svijetu poznatih i slavnih, Vlatku je naljutilo što pojedinci daju podršku zlostavljačima. Tim povodom oglasila se na društvenim mrežama i grubo osudila primitivizam na ovim prostorima.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos - 1 I danas očarava ljepotom Prepoznajete li našu bivšu voditeljicu i pjevačicu s fotografije? Tada je pjevala u popularnoj grupi, a kasnije je medijske stupce punila ljubavnim životom

''Pridružujem se milijunima žena diljem svijeta koje su doživjele i doživljavaju seksualno nasilje i uznemiravanje. Mislim da ne postoji žena koja se tijekom života nije susrela s tim. Nažalost i u puno razvijenijim društvima to je nešto ''normalno i prihvatljivo''. Žrtve se potiče da šute, čak se krivnja svaljuje na njih. Ono se događa posvuda, ne samo u show businessu. Na Balkanu primitivci misle da je vulgarno dobacivanje kompliment. U Kanadi, muškarci se prema ženama odnose s poštovanjem. To je ovdje dio kulture. Žene ovdje podržavaju žene, za razliku od Hrvatske'', kazala je Vlatka.

Vlatka je ljetos posjetila Hrvatsku zbog voditeljskog angažmana.

Vlatka Pokos (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Vlatka Pokos (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene