Progovorila o prekidu

VLATKA POKOS REAGIRALA: 'Iz bitke izlazim neokrnjena'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Voditeljica i studentica izjavila je kako vjeruje da ima pravo na privatnost, iako je javna osoba.

Vlatka Pokos nekoliko mjeseci odbijala je komentirati privatni život, pogotovo odnos s bivšim dečkom Ivicom Biljanom. Pokos je odlučila ipak prokomentirati svoj odlazak u Kanadu i reakcije koje su izbile povodom tog putovanja.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos - 2 otvorila dušu Vlatka Pokos o muškarcima koji joj prilaze: ''Opsjedaju me puno mlađi, sanjaju o meni od srednje škole''

'Posljednjih nekoliko mjeseci mediji se intenzivno bave mojim privatnim životom, ali ja sam odlučila dostojanstveno šutjeti, jer su takve situacije za mene oduvijek bile vrlo neugodne. Doista vjerujem da imam pravo na privatnost iako sam javna osoba. Trenutačno se nalazim u Kanadi i mislim da nisam nikom dužna objašnjavati motive mog dolaska', kaže Vlatka.

Dodala je da vjeruje u Isusa, ljubav i praštanje. 'Beskrajno sam zahvalna mojoj baki koja mi je dala neprocjenjivo, ljubav i duhovnu snagu, zahvaljujući kojoj sam iz svih životnih bitaka izišla neokrnjena, puna ljubavi i praštanja. Nisam postala zla niti ogorčena i smatram to svojom pobjedom. Nažalost, svjesna sam da mnogi od nas to nisu dobili i nesposobni su voljeti', rekla je Vlatka za Story.hr. Zaključila je kako oni koji nas najviše povrjeđuju očajnički trebaju našu pomoć.

 

Danas je u Torontu -31 :-)))) pa se malo grijem sjecanjem na ljeto :-)))) #winter #cold #canada #toronto #beautiful

A photo posted by Vlatka Pokos (@vlatkapokos) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene