otkrila istinu o odlasku

Vlatka Pokos progovorila o bivšem: "Šutjela sam zbog njegova zdravstvenog stanja"

Vlatka Pokos (FOTO:Pixsell) Vlatka Pokos (FOTO:Pixsell) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos (FOTO:Pixsell) +0 Vlatka Pokos (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Galerija

Vlatka Pokos konačno priznala zašto je napustila Hrvatsku. Njen odlazak, tvrdi nekadašnja voditeljica, nema veze s bivšim partnerom Ivicom Biljanom.

Bivša voditeljica Vlatka Pokos prije godinu dana odselila se u Kanadu. Zbog čega je napustila Hrvatsku, Vlatka nikada nije otvoreno priznala. Sve do sada. Mnogi su njezin odlazak povezivali s bivšim partnerom, Kanađaninom hrvatskih korijena Ivicom Biljanom, no ona je tim glasinama konačno odlučila stati na kraj.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos - 4 Ekskluzivno za in magazin! Vlatka Pokos priznala nam je da je ponovno zaljubljena, evo što je otkrila o svom novom odabraniku!

"Već dvije godine koristi se mojim imenom radi vlastite promocije u hrvatskim medijima. S njim sam bila u kratkoj, nevažnoj i, nažalost, vrlo javnoj vezi", izjavila je Vlatka. Dodala je kako je prema bivšem partneru bila izrazito korektna sve ovo vrijeme. "Šutjela sam iz obzira prema njegovu zdravstvenom stanju", dodala je Vlatka, no s kakvim se zdravstvenim tegobama Biljan susreo, nije željela otkriti.

"Moj odlazak i boravak u Kanadi nema apsolutno nikakve veze s Ivicom Biljanom! S dotičnim nemam nikakvu komunikaciju već gotovo dvije godine. O mom boravku ovdje on je mogao saznati isključivo iz hrvatskih medija. Ne znam gdje stanuje i što radi, niti me to zanima. Smatram ponižavajućim da se žene još uvijek valorizira isključivo preko veza ili brakova, bez obzira na ono što rade ili su postigle u životu. Napustila sam Hrvatsku iz brojnih razloga, a jedan od najvećih je neprestano kopanje medija po mom privatnom životu i promoviranje raznih iskompleksiranih i nerealiziranih muškaraca preko mog imena", zaključila je Vlatka u izjavi za T portal i tako stala na kraj svim glasinama koje su je pratile u posljednje vrijeme.

U Kanadi, kako je otkrila, Vlatka  trenutno studira oglašavanje i marketinške komunikacije na jednom od najboljih koledža - Sheridanu, a osim toga radi i u jednoj agenciji za nekretnine.

Vlatka Pokos (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Vlatka Pokos (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene