Mala Luce

FOTO Objavio fotografiju koja je raznježila internet

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ponosi tata ne prestaje se hvaliti svojom mezimicom!

Prije desetak dana Vlaho Arbulić po prvi je put postao tata. Njegova djevojka Tatjana Dragović rodila je djevojčicu Luce, a ponosni tata fotografijama malene pohvalio se na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Vlaho Arbulić - 1 skupa su već 10 godina Jedan od naših najzgodnijih pjevača progovorio o kćeri Luci i podršci supruge Tatjane: ''Njezini savjeti imaju posebnu težinu!''

Mladi maneken ne krije uzbuđenje zbog prinove, a svoju je malenu sreću fotografirao pokraj gitare te tako raznježio brojne obožavateljice.

Demantij Vlahe Arbulića: 'Nisam pao u nesvjest na porođaju'

 

Podsjetimo, u ekskluzivnom razgovoru za inMagazin mladi je otac opovrgnuo glasine kako se na Tanjinu porođaju onesvijestio. Demantirao je i medijska pisanja o tome kako je tamo bio i njezin bivši suprug, slavni tenisač Goran Ivanišević.

'Naravno, nije mi bilo svejedno gledat kroz što sve prolazi Tatjana na porodu, ali unatoč tome što je to jedan prizor koji ne možeš zaboravit do kraja života, preporučio bi svakome to zato kako bi prvenstveno cijenio ženu i sve kroz što ona prolazi i sav taj proces nastajanja novog života', poručio je Vlaho.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene