Stiže beba

Kličko progovorio o zaručnici: 'Nevjerojatna je, bit će sjajna mama'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni boksač Vladimir Kličko jedva čeka postati tata, a u novom intervju je progovorio o svojoj trudnoj zaručnici koja čeka njihovo prvo dijete.

Poznata mlada glumica Hayden Panettiere već je neko vrijeme zaručena za slavnog boksača Vladimira Klička. Par čeka i svoje prvo dijete, a boksač je u intervjuu za E!Online poručio kako jedva čeka postati tata.

Pogledaj i ovo Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Neočekivana objava Glumica se oglasila prvi put nakon što ju je dečko pretukao i objavila fotografiju kojom je sve iznenadila

Hayden Panattiere na naslovnici kao mladenka, otkrila detalje oko veze s Kličkom

'Kada ćeš postati roditelj, tvoj život se mijenja. Jako se veselim svojim roditeljskim danima. Netko mi je nedavno rekao 'Ne znaš što je ljubav dok ne dobiješ svoje prvo dijete, e tada upoznaš ljubav'. Veselim se tome', rekao je oduševljeno Kličko.

Naravno, imao je samo najljepše riječi za svoju zaručnicu. 'Ona je nevjerojatna osoba i siguran sam da će biti sjajna mama. Njezin san je bio postati mama, to mi je često pričala. Svaki san se na kraju i ostvari', rekao je slavni boksač o Hayden te poručio kako nije važno gdje će dijete roditi i kojeg će biti spola – najvažnije je da bude zdravo.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene