448229
448229
448229
448229
448229

KAO JAJE JAJETU On je hercegovački George Clooney

  • , 29.08.2016., 11:12
  • Autor:
  • komentara

On je episkop Vladika Grigorije. On je hercegovački George Clooney.

 
 
 
 
Vladika Grigorije i George Clooney (FOTO: Pixell, Getty)
Vladika Grigorije i George Clooney (FOTO: Pixell, Getty)

Vladika Grigorije je episkop zahumsko-hercegovački, a zbog njegove brade i frizure mnogi ga zovu hercegovačkim Clooneyjem.

Episkop je šest godina mlađi od slavnog glumca, a zbog svoje sličnosti s Georgeom u crkvu je uspio vratiti brojne mlađe vjernike. Dakako i žene koje sa zadovoljstvom prate svaki korak Vladike.

Dvojnik glumca još nije dobio neku ponudu za film, reklamu ili TV show, ali u šali mnogi smatraju da bi episkop trebao nekako iskoristiti sličnost s Georgeom Clooneyjem.

Vladika Grigorije i George Clooney (FOTO: Pixell, Getty)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se