Prve fotografije su vani

Zavirite na vjenčanje godine - Seve službeno postala Kojić!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina Vučković i Igor Kojić danas su obavili građansko vjenčanje ispred više od 500 gostiju - pogledajte kako izgleda vjenčanje o kojem svi pričaju!

Severina i Igor izrekli su sudbonosno 'da' u dvorani 'Genex Impuls' ispred 600 uzvanika. Severina je preuzela prezime Kojić, a mladoženja je zadržao svoje. Naravno, otplesan je i prvi ples, a čast plesati s mladom dobio je i svekar Keba.

Pogledaj i ovo showbuzz Emotivna snimka Igor Kojić objavio video sa svadbe koji još nismo vidjeli

 

 

Severina i Igor #svadba #ljubav

A photo posted by #AnaBekuta (@anabekuta1) on

 

#svadba #severina #igorkojic

A photo posted by #AnaBekuta (@anabekuta1) on

 

EKSKLUZIVNO: Prva fotografija mladenaca! @severina @igorkojic Opširnije na linku: http://www.story.rs/vesti/vencanja/59877-ekskluzivne-fotografije-mladenaca-ovo-je-prva-fotografija-igora-i-severine-.html *Zabranjeno preuzimanje fotografije

A photo posted by Magazin Story (@story_rs) on

 

 

Prve fotografije pogledajte OVDJE.

U dvorani gdje se održava slavlje novinarima i fotoreporterima pristup nije omogućen. Mogu se zadržavati isključivo u ograđenom prostoru koji je prilično udaljen od same dvorane kako bi se osigurala maksimalna privatnost gostiju, a i zbog toga što su mladenici ekskluzivna prava na objavljivanje fotografija dali magazinu 'Story'. Severina se pobrinula da se svim zaposlenima danas oduzmu mobiteli kako ne bi mogli objavljivati fotografije vjenčanja na društvenim mrežama.

Šaban Šaulić i supruga Goca mladencima su poželjeli puno sreće, ljubavi i razumijevanja.

Gosti uživaju u koktelima u raskošnom okruženju luksuznog hotela. Nakon koktela svi će krenuti u svečanu dvoranu posebno uređenu za ovu priliku. Među poznatim gostima viđen je i Haris Džinović sa suprugom.

Dugo najavljivani spektakl napokon počinje. Među prvima u dvoranu su ušli Igorovi roditelji kako bi, poput pravih domaćina' pozdravili mnogobrojne goste.

ANKETA Ma kakvi tosteri i mikseri, kuverte su već spremne, ali i ajvar

Tomaž Pandur redatelj je Severininog vjenčanja. Tomaž je radio na Severininoj turneji 'Dobrodošao u klub'. Neki čak nagađaju kako bi se Severina mogla sajlom spustiti među goste u dvorani, baš kao što je to činila tijekom turneje.

Severina i Igor obavili su posljednju inspekciju prije velikog događaja i uputili se u hotel. Novinarske ekipe zamoljene su da od 15 do 19 sati napuste lobi hotela kako bi svi gosti imali privatnost.

Brojni kišobrani dopremljeni su do hotela. Nagađa se kako će kišobrane koristiti gosti dok iz hotela, crvenim tepihom, budu odlazili do dvorane kako bi se zaštitili od novinara i fotoreportera. A možda je to ipak samo zato što u Beogradu lagano sipi kiša.

Probranim gostima pridružio se i poznati bivši nogometaš Dragan Stojković Piksi u pratnji supruge Snežane.

Zu ovu fotografiju, Igor je na Instagramu poručio: 'Mi smo spremni'.

Na mjesto najveće fešte u regiji stigli su i Igorovi roditelji Dragan i Olja. Keba je izjavio: 'Sretan sam. Sve je spremno i sve će biti super'. Prenosi 'Alo.rs'.

U hotelu su se pojavili Željko Joksimović sa suprugom Jovanom i sinom Kostom. Severina i Igor okupili su najveće zvijezde regije na jednom mjestu.

Saznajemo kako će, dok gosti budu ulazili u dvoranu, Ana Rucner svojim muziciranjem stvoriti glamuroznu atmosferu. Severina i Igor stigli su u dvoranu iz koje, navodno, više neće izlaziti. Severinin tim frizera i šminkera te ljudi koji brinu o garderobi već su spremni da izgled mladenke dovedu do savršenstva.

Goran Karan je svojoj kolegici i prijateljici Severini i njezinom Igoru poželio sve najbolje, puno sreće i ljubavi te naglasio kako će za mladu otpjevato pjesmu 'Lipa si, lipa'.

'Blic.rs' javlja kako su mladenci posjetili Igorovu kuću ispred koje tata Keba i dalje partija uz trubače koje nagrađuje novcem, a prolaznike i novinare časti kavom i vjerojatno nekim, malo jačim pićima. Severina i Igor na Bežanijsku Kosu stigli su u blindiranom automobilu. Izašli su i pozdravili novinare. Igor je častio svirače, a kako svjedoci tvrde, tisućice su letjele na sve strane. Severina je za to vrijeme sjedila u 'Zastavi 101' okićenoj za svečanu priliku.

Kako je vjenčanje najavljeno kao 'Moje srpsko vjenčanje', neki izvori navode kako je moguće da u jednom trenutku na scenu stignu kokoške i sijeno. Sala Genex Impuls Hall u kojoj se održava vjenčanje biti će srušena, a na njenom mjestu biti će sagrađen poslovni centar. Za priliku vjenčanja sve sanitarne prostorije potpuno su preuređene.

Iva i Boško Balaban izgledaju spremni za veliko veselje.

'Blic.rs' javlja kako su posljednje pripreme u punom jeku jer sala nije mogla biti namještena onako kako su mladenci zamislili. Majstori sređuju ulaz u salu, a dekorateri interijer. Svi rade užurbano jer se 17 sati sve više bliži, a baš za tada zakazan je početak veselja.

Mladoženjin otac, pjevač  Dragan Kojić Keba i danas se veseli (već treći dan)  uz trubače kao zagrijavanje za glavni događaj nakon 17 sati. Severina, kao prava snaha već je gostovala na Kebinom koncertu i oduševila masu obožavatelja. 'Alo.rs' donosi nove fotografije mladenaca koji napuštaju hotel i javlja kako tata Keba u kuću prima brojne novinarske ekipe.

Među gostima biti će i pjevaš Saša Matić s kojim je Severina snimila duet 'More tuge'. Kako piše 'Blic.rs' Saša će mladencima otpjevati sve pjesme koje budu poželjeli. Navodno će sa Severinom tijekom slavlja izvesti duetsku pjesmu.

Kruži neslužbena informacija kako je broj gostiju 612 i kako će samo vjenčanje trajati 720 minuta. Više od 50 poznatih izvođača biti će među gostima, a vrlo je vjerojatno kako će se mnogi željeti uhvatiti mikrofona i zapjevati mladencima.

Među Severininim gostima biti će i Ankica Dobrić, Ivica Skoko, Neno Ninčević, Doris Dragović, Sandra Perković, Iva Balaban, a svi oni očekuju odličnu zabavu.

Saznali smo i kako će prvu pjesmu 'Moje zlato' mladencima zapjevati Severinin prijatelj Petar Grašo.

Goran Karan među prvima je stigao u hotel i nakon što se odmorio, opušteno se družio s mladencima. Goran i Severina nedavno su snimili spot za pjesmu  'Šta je svit', najavni singl mjuzikla 'Naša bila štorija'.

Predstava stoljeća je spremna - 'procurile' i prve fotografije

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene