Novi počeci

Vjenčanja koja su obilježila vikend: Tri dame u centru pažnje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Protekli vikend održana su čak tri vjenčanja – najglamuroznije je bilo kraljevsko vjenčanje princeze Madeleine od Švedske, no i supruge nogometaša nisu puno zaostajale za svoj veliki dan.

Sunčani vikend bio je pravi ulazak u bračnu luku za mnoge parove. Održano je kraljevsko vjenčanje princeze Madeleine od Švedske, a svoje bolje polovice pred oltar su odveli i naši nogometaši – Dejan Lovren i Ivan Tomečak.

Pogledaj i ovo Meghan Markle (Foto: Getty Images) Kriva je pčela Nije se mogla suzdržati: Meghan prasnula u smijeh jer je Harry bio prisiljen prekinuti svečani govor posvećen ocu

>> Kraljevsko vjenčanje kao iz bajke: Udala se princeza Madeleine!

Princeza je za svoju vjenčanu haljinu odabrala Valentinovu kreaciju, raskošnu i jedinstvenu. Princeze Madeleine od Švedske udala se američkog brokera Chrisa O’ Neilla. Par na medeni mjesec neće daleko - provest će nekoliko dana 10 kilometara udaljeni od centra Stockholma u kraljevskoj rezidenciji te će ujedno i ploviti na jahti.

Anita Lovren drugi se put udala za svog odabranika, uspješnog nogometaša Dejana Lovrena. U Westinu je održana velika svečanost za obitelj i prijatelje, a mama malene Elene zablistala je u predivnoj čipkanoj bijeloj haljini.

I Ana Ćurak postala je gospođa Ivana Tomečaka. Trend čipkanih haljina se nastavio, pa je i ona odabrala haljinu sličnog motiva.

Tri ljepotice, tri različita stila. Koja haljina vam je najbolja?

  • Princeza Madeleine od Švedske
  • Anita Lovren
  • Ana Tomečak

Ukupno glasova:

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene