glamurozno vjenčanje

Ljubavi su dali drugu šansu: Mario Mamić oženio Tiju Jurčić!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mario Mamić i Tia Jurčić uplovili su u bračnu luku. Na vječnu ljubav zavjetovali su se u poznatom zagrebačkom hotelu u kojem je organizirano slavlje za stotinjak uzvanika.

Nakon godinu dana veze Mario Mamić i Tia Jurčić izrekli su jedno drugome sudbonosno "da". Glamurozna proslava održana je u poznatom zagrebačkom hotelu u kojem je Mario slavio i prije 9 godina kada je pred oltar odveo voditeljicu Moniku Kravić.

Pogledaj i ovo Toni i Dubravka Cetinski svatko ima svoju priču Neobična vjenčanja slavnih Hrvata: Bosa po kamenjaru, na brodu u tajnosti i ekstravagantne vjenčanice!

Detalji vjenčanja do posljednjeg trenutka čuvali su se u strogoj tajnosti. Ipak, šuška se kako su Tia i Mario organizirali slavlje za svega stotinjak odabranih uzvanika. Par je  organizirao i dolazak matičara koji ih je vjenčao u luksuznoj sali, a cijela ceremonija prošla je bez velike pompe.

 

A post shared by SalonFranić (@salonfranic) on

Na vjenčanje su stigla i brojna poznata lica. Gospodinu i novopečenoj gospođi Mamić sreću su došli poželjeti brojni uzvanici, a posebnu pozornost privlačila je seksi kuma Marija Mamića. Svi oni dobro su se zabavljali uz popularnu folk pjevačica Radu Manojlović koja je pjevala na vjenčanju.

OVDJE pogledajte razuzdani ples Zdravka Mamića na svadbi.

Nakon razvoda od Monike s kojom ima dva sina sin Zdravka Mamića sreću je pronašao s pokćerkom Ljube Jurčića. I Tia baš kao i Mario iza sebe ima jedan propali brak i to sa košarkašem Chrisom Warrenom s kojim ima sina. Ljubavi su oboje odlučili pružiti drugu šansu. Pa nek im je sa srećom!

 

A post shared by SalonFranić (@salonfranic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene