Je li doista tako nevino?

Dečko slavne ljepotice uhvaćen na djelu: "Obiteljskoj prijateljici poželio sam laku noć"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Paparazzi su nedavno ulovili Vita Schnabela, dečka Heidi Klum, kako se ljubi s misterioznom brinetom.

Nagađanja o mogućoj nevjeri tidesetogodišnjeg Vita Schnabela krenula su prošloga petka nakon što su objavljene snimke na kojima navodno ljubi nepoznatu ženu u Londonu, dok je njegova 13 godina starija partnerica Heidi Klum bila u New Yorku. "Tvrdnje koje su se pojavile pogrešna su interpretacija jedne potpuno nevine situacije. Obiteljskoj sam prijateljici jednostavno poželio laku noć, nakon čega smo otišli svatko svojim putem. I nema tu ničeg više od toga", navodi se u priopćenju koje je za Us Weekly dao Schnabel.

Pogledaj i ovo Vito Schnabel i Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) U susjednoj Italiji Paparazzi snimili vruće kadrove: Veliki zavodnik i prelijepa Rumunjka ne skidaju ruke jedno s drugoga

Manekenka Klum i trgovac umjetninama Schnabel u vezi su od 2014. godine, nakon njezina prekida s bivšim tjelohraniteljem Martinom Kirstenom, s kojim je stupila u vezu nakon razvoda od pjevača Seala. Razveli su se 2012. nakon sedam godina braka, ali su do danas ostali u dobrim odnosima. Vito je najstariji sin redatelja Juliana Schnabela, a bio je u ljubavnim vezama s Demi Moore, Elle Macpherson i Liv Tyler. Naime, ovo nije prvi put da se šuška kako je dečko prevario manekenku. Naime, Schnabel ju je navodno u veljači prevario s trgovkinjom umjetnina Dašom Žukovom. Ona je u braku s ruskim oligarhom Romanom Abramovičem.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene