Top 5

Protresli su vikend svojim objavama!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Znate li što je zajedničko Charlieju Hunnamu, Severini, Katy Perry, Toši Proeskom i Stelli? Upravo su oni obilježili vikend!

Pa svi su na neki način obilježili vikend koji je iza nas.

Pogledaj i ovo showbuzz Igra bez granica Kakva obrada Tošine pjesme - Zvuči tako 'moćno'!

Ukoliko ste tijekom vikenda odlučili biti podalje od medija i potpuno odmoriti um i tijelo, zasigurno ste propustili neke od važnijih informacija iz svijeta showbizza. U nastavku vam donosimo pregled najvažnijih od njih.

1. Zgodni glumac Charlie Hunnam odustao je od uloge u hit serijalu '50 nijansi sive' i sad se traži novi zavodnik.

'Producenti "Pedeset nijansi sive" i Charlie Hunnam složili su se da će pronaći novog glumca za glavnu mušku ulogu jer Hunnam zbog pretrpanog rasporeda nema dovoljno vremena kako bi se dovoljno dobro pripremio za ulogu Christiana Greya', stoji u priopćenju za javnost.

Hunnam je početkom rujna dobio ulogu fatalnog Greya, no zvijezda 'Sinova anarhije' očito se počela premišljati oko uloge i zbog negodovanja jednog dijela obožavatelja. Onom drugom dijelu zasigurno je žao što zgodnog glumca neće vidjeti u seksi scenama.

2. Za razliku od Hunnamovih, obožavatelji Severine tijekom njezina nastupa u Sarajevu protekle subote nisu bili nimalo razočarani. Zanosna pjevačica oduševila je Sarajlije svojim spektakularnim koncertom 'Dobrodošao u klub'. U dobro poznatim kostimima kojima je mamila uzdahe i na prijašnjim nastupima, Severina je otpjevala poznate hitove za 9 tisuća ljudi.

'Hvala vam što ste došli. Ja sam htjela studirati u Sarajevu, ali se desila '91. godina. Nitko nema srce kao vi. Hvala vam što ste nahranili moje srce u ovim danima kada ono slabi', rekla je pjevačica i nastavila u ritmu svojih pjesama.



3. Pjevačica Katy Perry također je ovog vikenda ostavila odličan dojam tijekom gostovanja u showu 'Saturday Night Live' gdje je uživo izvela svoj veliki hit, ali i jednu novu pjesmu.
Zarazna melodija, inspirativne riječi, šaljivo i zabavno... a Katy se potrudila i za cijeli scenski nastup pa je dovela cijelu džunglu u studio. Njezin bend pak je bio odjeven u plišane kostime divljih životinja, a ona je baš kao i u spotu, zablistala u ulozi kraljice džungle.

Osim toga, 28-godišnja pjevačica je izvela i svoju novu pjesmu, potpuno drugačiju od svega onoga što je radila u zadnje vrijeme. 'Walking on Air' prava je klupski hit, pogledajte nastup u videu!


[HD] Katy Perry - Walking On Air - SNL 10-12-13 by IdolxMuzic

4. Uskoro će se obilježiti šest godina od smrti popularnog makedonskog pjevača Toše Proeskog. U spomen na Tošu jučer je u 6:05 sati sa stadiona NK Sloga krenuo počasni maraton u spomen na Tošu Proeskog. Šestu godinu za redom maratonci trče od Nove Gradiške pa sve do Kruševa u Makedoniji, gdje će stići 16.10., na dan njegove smrti.

Jednu dionicu maratona u čast Toši Proeskom ove godine otrčao je i voditelj Dalibor Petko, kojemu je ovo druga godina da sudjeluje u maratonu.



'Bilo je nevjerojatno iskustvo, takva neka pozitivna energija vlada među maratoncima. Čast mi je što sam nakratko bio dio njihove ekipe. Oni su pravi heroji, jer trče više od tisuću kolmetara. Moje sudjelovanje bilo je skromno i u okviru mogućnosti, ali je od srca. Na ovaj način želio sam odati počast čovjeku koji u mom sjećanju ima posebno mjesto, neprežaljenom Toši Proeskom', izjavio je nakon otrčane dionice Dalibor Petko.

5. Kraj vikenda obilježila je još jedna epizoda glazbeno-dramskog spektakla 'Stella' koja je i ovog puta pokazala svu raskoš glasova i plesnih pokreta glumaca koji u njoj sudjeluju. Jedan od najboljih trenutaka nove epizode Stelle bio je svakako i ovaj strastveni tango!

Kika (Petra Dugandžić) i Orsat našli su se u tangu koji se ovaj put plesao u troje. Strastveni ples nabijen emocijama možete pogledati u našem videu, a cijelu epozodu na Oyo. hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene