VMA 2014

Video Music Awards - Što možemo očekivati?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sigurni smo da nas, s obzirom na imena izvođača, očekuje još jedna zabavna, a možda i šokantna dodjela glazbenih nagrada!

Već ove nedjelje saznati ćemo što su glazbene zvijezde ovog puta pripremile kako bi nas šokirale na dodjeli glazbenih nagrada VMA.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne srami se Nakon nastupa koji je izazvao opće zgražanje: 'Stvarali smo povijest!'

Nakon nastupa koji je izazvao opće zgražanje: 'Stvarali smo povijest!'

Vjerujemo da vam iz glave nikada neće izići sumanuti nastup Miley Cyrus koji je natjerao roditelje da djeci prekriju oči. Vjerojatno je bilo teže objasniti zašto je teta plazila jezik i trljala se o stričeka koji je bio obučen kao Beetlejuice!

Lady Gagu smo imali prilike vidjeti kao časnu sestru obučenu u Spužvu Boba, ali kad je ona u pitanju, baš ništa nas ne može šokirati.

Na VMA smo imali priliku vidjeti kako to izgleda kada se kraljica i princeza poljube. Naravno riječ je o Madonni i Britney.

Normalno je sa VMA nemaju domaćina, već prezentere. Za neke se zna a neki će biti iznenađenje. Na kraju krajeva, neke su nominacije objavljivali putem 'Snapchata'. 

Od onih za koje se zna, tu su Demi Lovato, Lorde i Nina Dobrev.

Što se pak najavljenih izvođača tiče, treba spomenuti Beyonce, Taylor Swift i Nicki Minaj. Kada smo kod ove posljednje, sasvim je sigurno da će ona u prvi plan staviti svoju pozadinu. Nakon spota 'Anaconda', teško da ćemo ostati šokirani jer, sve smo već vidjeli, ili možda ipak nismo!?

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene