Vježbanje se isplatilo

Seksi Lima opet otela show - kakve samo mišićave noge ima!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Raskošno perje, dijamanti, kostimi, čipkane gaćice i grudnjaci... Victoria's Secret anđelice opet su nam dočarale sav svoj seksepil!

Iz godine u godinu privlače pažnju muškaraca ali i žena, jer koja ne bi htjela barem na tren osjetiti kako je biti Victoria's Secret Anđelica?

Pogledaj i ovo Franka Batelić "Rasturila!" Poslušajte kako zvuči veliki hit Taylor Swift u izvedbi Franke Batelić, u pomoć joj je priskočio i član obitelji!

Hod po pisti slavnih manekenskih imena uzrokovao je divljenje i uzdahe okupljene u publici, a dojam je još jači kada ih bolje pogledate u našoj galeriji.

>> Da bi bile anđelice moraju proći jednu od najstrašnijih audicija na svijetu!

Krila su nezaobilazna tema showa, kako ona anđeoska tako i ona raskošnih egzotičnih ptica. Adriana Lima bila je prava vizija u crvenom, Erin Heatherton u ružičastom, Alessandra Ambrosio kao paunica, prelijepa tamnoputa Maria Borges nosila je kombinaciju žuto-zelenog perja, Doutzen Kroes kao seksi parižanka u crnoj čipki... jedna za drugom Anđelice su prolazile i oduševljavale!

Show je bio najveći do sada, a uz čije pjesme Taylor Swift, Fall Out Boy, A Great Big World i Neon Jungle na pistu su izlazili svjetski top modeli. Osim teme egzotičnih ptica, bilo je tu i britanskih elemenata poput punka, a Taylor je čak i nosila britansku zastavu.

Kako je bilo pogledajte u našem videu i bogatoj foto galeriji!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene